Din reviste pentru adulți, direct la cratiță! Sexy-gospodina de la "Chefi la cuţite"

Ultima actualizare:

    Claudia poza sexy în costum de baie, iar acum la cratiţă e îmbrăcată până în gâtFoto: Antena 1
Claudia poza sexy în costum de baie, iar acum la cratiţă e îmbrăcată până în gâtFoto: Antena 1

Antena 1 scoate artileria grea în lupta cu rivalii de la Pro Tv, care luni seara defilează şi ei cu un juriu nou-nouţ la Masterchef! În tabăra cealaltă, la "Chefi la cuţite" o vom cunoaşte în prima ediţie pe una dintre cele mai sexy gospodine. Este vorba despre o tânăra care a pozat în revistele pentru adulâi, dar are ca pasiune nu doar pictorialele fierbinţi, ci şi preparatele sofisticate.

Nu e prima oară când jurații se află față în față cu gospodine sexy. Cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”, care începe la Antena 1 luni, 13 februarie, de la 20.30, nu face excepție, astfel că cei trei jurați ajung față în față cu o tânără care a pozat în reviste pentru adulți. De la pictoriale îndrăznețe, Claudia, pasionată de gătit, vine la preselecții ca să arate ce mâncare gustoasă știe să facă.


    Claudia şi-a schimbat culoarea părului de când s-a cuminţit  foto: colaj Click!
Claudia şi-a schimbat culoarea părului de când s-a cuminţit foto: colaj Click!

Dezinvoltă și 100% moldoveancă, după cum se caracterizează, Claudia povestește că și-a dorit foarte mult să pozeze sexy și că nu regretă nicio secundă alegerea făcută. "E ceea ce mi-am dorit, a fost un alt vis al meu, mi s-a îndeplinit, am ajuns acolo unde am vrut cinstit, iar după m-am oprit. Am simțit că e momentul să încep altceva”, a declarat tânăra. Blonda vrea să arate la „Chefi la cuțite” cât de bine știe să gătească, mai ales că prietenii îi spun mereu asta. Are 33 de ani, este căsătorită și spune că între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedere. În prezent face obiecte handmade, atât pentru copii, cât și pentru adulți şi se ocupă cu confecționarea obiectelor de decor. 

image
image
image
image
image
image
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png
banner dorel visan png