Divorțul nu e singura dramă a Claudiei Ghițulescu. Înșelată cu o copilă de 20 de ani, după ce a pierdut o sarcină

Ultima actualizare:

    Claudia Ghițulescu, una dintre  cele mai talentate și mai frumoase  soliste de muzică populară, este  urmărită de necazuri. A rămas  singură, după ce s-a străduit  în zadar să-și readucă soțul acasă
Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai talentate și mai frumoase soliste de muzică populară, este urmărită de necazuri. A rămas singură, după ce s-a străduit în zadar să-și readucă soțul acasă

Claudia Ghiţulescu (41 de ani) a făcut un anunţ-şoc! Solista divorţează la doar doi ani şi jumătate de la nunta de pomină cu Marian. Ei nu mai locuiesc împreună încă din luna februarie, de când interpreta de muzică populară a aflat că bărbatul iubit are o amantă tinerică, în vârstă de doar 20 de ani. Divorţul nu va avea loc la notar, aşa cum intenţionau la început, ci la tribunal.

Vedetele divorţează pe bandă, în ultima vreme. După Andreea Antonescu, Elena Ionescu, Claudia Pătrăşcanu şi Ioana Ginghină, iată că o altă artistă pune punct căsniciei. Este vorba despre cântăreaţa de muzică populară Claudia Ghiţulescu. Zilele trecute, ea a anunţat că se desparte de Marian (41 ani), bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu doar doi ani şi jumătate. Ei nu mai locuiesc împreună din luna februarie, de când solista a aflat că acesta are o iubită tinerică, pe nume Alexandra, contabilă la firma lui de construcţii din Domneşti.

Claudia a făcut mărturisiri emoţionante, zilele trecute, la ”Acces direct” (Antena 1): ”Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O ştiam. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferenţa asta de vârstă. Nu ştiu cum a intrat în această relaţie, am căutat-o pe fată. Am zis să îi explic că e un copil şi că soţul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Erau foarte multe persoane care ştiau despre această relaţie, dar au vrut să mă protejeze. Marian mi-a zis că nu e adevărat, l-am crezut. Copila aceasta se posta pe Facebook din acelaşi restaurant unde se afla şi soţul meu. Am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea ştie că mi-am dorit să am familie şi copil. Ca soţie, am zis să fiu mai înţeleaptă, să ne continuăm căsnicia şi să trecem peste asta”.

Cântăreaţa a amintit şi despre alt necaz, pierderea sarcinii: ”Tensiunile dintre noi din timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Noi nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că l-am acuzat de pierderea sarcinii, la doar trei luni.  Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital”. Claudia Ghiţulescu a încercat în zadar să-şi întoarcă soţul din drum: ”Aşa a fost să fie, să ajungem la divorţ. Aşa şi-a dorit, i-am respectat dorinţa, eu am luptat să ne mai dăm o şansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie”.

Claudia şi Marian s-au căsătorit în februarie 2017, chiar de ziua mamei ei, însă data nu le-a purtat noroc. Divorţul nu va avea loc la notar, ci la tribunal, pentru a împărţi bunurile realizate împreună în timpul scurtei căsnicii. 

Claudia Ghiţulescu este una dintre cele mai bune soliste ale momentului, având tarife cuprinse între 400 şi 700 de euro, la petreceri, unde susţine adevărate show-uri de muzică populară.  Este nu numai talentată, ci şi foarte frumoasă, reuşind să fenteze trecerea timpului cu tratamente cosmetice, diete, dar şi cu mult sport. Ea a fost surprinsă adesea de fotoreporterii Click! alergând în parc, în ţinută sport, din dorinţa de a-şi păstra silueta de viespe. Poate câştiga bani frumoşi şi ca fotomodel, fiind adesea invitată pe podium, la prezentările unor creatori de modă.

Şi alte vedete au fost singure vara asta

Anna Lesko (40 de ani) şi Adrian Neniţă, alias DJ Vinnie, s-au despărţit după o relaţie de opt ani. Ruptura s-ar fi produs după ce Anna a fost surprinsă sărutându-se în club cu un alt cântăreţ. 

Colega ei, Andreea Antonescu (37 de ani) a confirmat recent zvonul care circulă de patru ani încoace: este ca şi divorţată de afaceristul Traian Spak. Solista era căsătorită civil de opt ani, dar nu a mai ajuns în faţa altarului.

Ioana Ginghină (41 de ani) a semnat divorţul de Alexandru Papadopol pe 23 iulie 2019, rapid, la notar, după 12 ani. Pe 12 august 2019, Claudia Pătrăşcanu (40 ani) şi-a luat fiii, Gabriel şi Nicolas, şi după aproape patru ani de mariaj, l-a părăsit pe Gabriel Bădălău.

image
image
image
image
image
image
image png
banner rona hartner png
banner theo rose png
rona hartner jpg
image png
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni