Dj Silviu Andrei trece prin momente grele. Fiica lui a căzut cu trontineta. «Trag un semnal de alarmă»


    Silviu Andrei este Dj la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1foto: arhiva personală
Silviu Andrei este Dj la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1foto: arhiva personală

Silviu Andrei, Dj-ul emisiunii “Xtra Night Show” prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, trece prin clipe grele. Fetița lui Natalia (11 ani) a căzut de pe trotinetă și și-a rupt o mână. Accidentul s-a petrecut chiar înainte ca fiica Dj-ului să susțină examenul de admitere în clasa a cincea, la Liceul Tonitza din București.

Silviu Andrei trage un semnal de alarmă pentru părinți, sfătuindu-i să fie atenți la trotinetele pentru copii, pe care le consideră foarte periculoase. Dj-ul a postat pe Facebook o poză în care fetița lui Natalia apare cu mâna în ghips, după accidentul cu trotineta.


    Natalia, fiica lui Silviu Andrei, a căzut cu trotineta și și-a rupt mânafoto: arhiva personală/Facebook
Natalia, fiica lui Silviu Andrei, a căzut cu trotineta și și-a rupt mânafoto: arhiva personală/Facebook

“În mod normal nu aş fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu, dar sunt părinte şi cred că e de datoria mea să trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care folosesc trotinete. Fie ea electrică, fie simplă, «jucăria» asta atât de prezentă în vieţile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic, pe care îl relevă când ţi-e lumea mai dragă. Natalia şi-a rupt aseară mâna dreaptă, fix înainte cu 20 de zile de un examen important, primul examen important din viaţa ei, pentru care se pregăteşte intensiv de un an de zile, admiterea în clasa a 5-a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti.

Atenţie, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză şi mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protecție. Din greşeala noastră împărtăşită sper să învăţaţi şi voi, să fiţi precauţi şi să evitaţi acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale-afară! Aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a anunțat dj-ul Silviu Andrei, pe Facebook.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg