DJ Wanda trăieşte o poveste de dragoste ca-n poveşti! Cine i-a cucerit inima brunetei


    DJ Wanda
DJ Wanda

DJ Wanda trăieşte o poveste de dragoste ca în poveşti de aproape un an de zile, reuşind în toată această perioada să ţină detaliile departe de atenţia presei.

Zilele trecute, nonconformista DJ-itâ a fost surprinsă de papparazzi alături de partenerul ei, iar, în urma apariţiei fotografiilor în presa mondenă, s-a văzut nevoită să le mărturisească fanilor săi faptul că, de mai bine de 10 luni, inima ei bate pentru un om cu totul special.Este vorba de Stephan, directorul unei importante companii de audit din Frankfurt, cu care trăieşte o poveste de dragoste ca în filme.

Cei doi s-au cunoscut în Germania, la sfârşitul anului trecut, în studioul de muzică Sohne Mannheims, unde DJ Wanda lucrează de aproape un an de zile la un proiect important, alături de producători muzicali de top.

Au petrecut Revelionul împreună, iar de atunci relaţia lor presupune zboruri săptămânale Bucureşti-Frankfurt-Bucureşti. Oraşul german a devenit, de altfel, a doua casă a vedetei din România.

În urmă apariţiei fotografiilor în presă şi a întrebărilor venite din partea fanilor săi pe seama acestui subiect, DJ Wanda a postat pe Facebook următorul mesaj: “Sunt 10 luni de când trăim o frumoasă poveste. Unii ar spune că mi-a venit mintea la cap. Dar eu... mă bucur de fiecare moment şi consider că viaţă e plină de surprize. Cine ştie cu ce vă mai surprind”.

Aceasta este, de altfel, una din cele mai longevive relaţii ale faimoasei DJ-iţe, prietenii săi fiind convinşi că este pe cale de a se aşeza, în sfârşit, la casa ei şi că va avea loc în curând o nuntă fastuoasă, asemănătoare celor de la Hollywood.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu