Don Baxter și soția bloggeriță s-au mutat în casă nouă, în plină pandemie de Covid-19!

Ultima actualizare:
Teo şi Don Baxter s-au cununat civil joi
Teo şi Don Baxter s-au cununat civil joi

A venit ziua cea mare pentru Don Baxer și soția lui, Teodora Istrati, o celebră bloggeriță din domeniul culinar, cărora “le-a pus” multor gospodine novice cratița în brațe. Deși perioada este una de carantină și de izolare la domiciliu, Teo’s Kitchen, așa cum se numește site-ul ei de cooking, nu a mai ținut cont de aceste aspecte și a pornit la mutat, despachetat și dezinfectat în noua locuință, un apartament spațios, pe care a reușit să-l achiziționeze pentru cei doi copii și soțul cântăreț.

Nu ne aflăm într-o perioadă de mutări, dar la Don Baxter nici cele aproape o sută de cazuri de Coronavirus în România, nu-l pot împiedica să-și ducă planul la bun final. Deocamdată, după o perioadă dificilă în familie, Teo, soția cântărețului, a fost cea care a preluat sarcinile mutării și a povestit totul pe pagina ei de Instagram. S-a mutat în Florești, județul Cluj și a început amenajările. 


    Teo este gata să despacheteze lucrurile în noua în casăfoto: captură personală
Teo este gata să despacheteze lucrurile în noua în casăfoto: captură personală

“Ultima lună a fost una dintre cele mai grele din viața mea. Foarte mult stres, lovituri din toate părțile, decesele unor oameni foarte dragi din familie, umblătură pentru apartamente...în țara "dosarului cu șînă" (vânzare-cumpărare-împachetat-amenajare-meșteri-registrul comerțului-primarii-acte-alte-acte).

Acestea sunt singurele explicații pentru pauza de la social media pe care am făcut-o în ultima lună. Nu pot să intru pe stories și să vă vând gogoși, să fac pe perfecta și parfumata când îmi fuge pământul de sub picioare. Nici să vă scriu zi de zi ce mi s-a mai întâmplat, pentru că au fost zile în care, din 5 telefoane, 4 au fost vești negre, neprevăzute, urgențe. Pentru că, în viața unui om real și nu de pe Instagram, sunt și periode teribile pe care totuși, nu e musai să le documentăm pas cu pas aici. Mâine (n.r. sâmbătă) e ziua cea mare, ziua în care ne mutăm în casă nouă, pe care ne-am dorit-o atât de mult și pentru care am muncit până la epuizare.

Teo este gata să despacheteze lucrurile în noua în casă
Teo este gata să despacheteze lucrurile în noua în casă

Chiar dacă bucuria ar putea fi umbrită de tot ce se întâmplă în jur (în familia mea, în România, în lume) sunt recunoscătoare că am reușit să ajungem aici și sunt conștientă că toată "călătoria" din ultima luna a venit de la Dumnezeu. Foarte multe mi-ați scris dacă suntem ok, dacă ne-am mutat, de ce nu arătăm casă nouă etc. Nu am putut, fizic și emoțional, să fac stories. Luăm telefonul în mână și nu puteam face nimic! Dar mâine? Mâine e altă zi! Ziua în care putem pune lucrurile în casa noastră, locul unde vom iubi, trăi (în izolare momentan, ceea ce cred că e cel mai înțelept) și găti toți 4 împreună. Locul care va deveni noul Teo’s Kitchen.

Don Baxter s-a însurat cu Teo în 2018 și a devenit tată de fetiță un an mai târziu 

Don Baxter (41 de ani) a spus "adio" burlăciei în primăvara lui 2018. Cântăreţul s-a însurat cu una dintre cele mai cunoscute tinere din sfera bloggerilor culinari. Aleasa lui se numeşte Teodora Rogobete, o admiratoare înfocată a artistului de 20 de ani, care pe atunci doar visa că solistul ar putea să-şi coboare privirea asupra ei.

Teo avea doar 13 ani când s-a îndrăgostit de actualul ei soţ. Într-o postare emoţionantă, tânăra mireasă a explicat cum a reuşit să devină soţia lui Don Baxter la fix 20 de ani de când a lipit un afiş cu el pe uşa dulapului ei. 

"Când l-am descoperit pe Don Baxter, aveam 13 ani. L-am iubit pentru voce și pentru ochi. Cum l-am putut eu iubi, cu mintea unei fetițe de 13 ani, care-și lipește pe dulap poza artistului preferat. Dintre toți, l-am iubit pe el și nu pe Nick Carter sau Justin Timberlake. L-am pupat zi de zi, timp de 10 ani, la culcare și la trezire. Am spus «bună dimineață» și «noapte bună» unei poze și ochilor lui frumoși, l-am văzut la concerte, fără a avea vreodată curajul să îl salut. Și au trecut 12 ani de când i-am lipit poză pe dulap, fără să știe că e pupat zi de zi, fără să știu că o să afle în curând. Dar a venit și ziua aia. În care i-am întins mâna, i-am zâmbit și i-am spus că îl iubesc din ’97. La fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, ani în care au trecut toate peste noi împreună și peste fiecare în parte, suntem, în sfârșit împreună. Și da, la fix 20 de ani de când i-am lipit poza pe dulap, de ieri este soţul meu", a povestit Teo pe acelaşi blog pe care îşi încântă fanii cu reţetele ei. 

Teo s-a aprovizionat cu mănuși de menaj, dezinfectant și măști de protecție
Teo s-a aprovizionat cu mănuși de menaj, dezinfectant și măști de protecție

Teo, așa cum este alintată de cei dragi, este originară din Cluj. Ea a mai fost căsătorită în trecut și are un băiețel simpatic pe nume Luca, iar din iunie a devenit mama Lunei. Don Baxter este un răsfățat la capitolul gastronomie, dar nici el nu stă rău la prepararea reţetelor, dacă ne gândim că a câştigat emisiunea MasterChef de la ProTV, din urmă cu câțiva ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net