Dorel Vişan, îndurerat şi după două decenii de la moartea soţiei : "Ne-a lăsat singuri!"


    Acorul împlinește la 25 iunie 79 de anifoto: Click!
Acorul împlinește la 25 iunie 79 de anifoto: Click!

„Senatorul Melcilor” ascunde o poveste de viaţă impresionantă. Celebrul actor care va împlini sâmbătă (25 iunie) 79 de ani şi-a crescut singur cei trei băieţi după ce soţia sa a fost răpusă de o boală incurabilă.

Deşi Maria s-a stins de peste două decenii, maestrul vorbeşte cu aceeaşi nostalgie despre ea, ca fiind femeia care l-a făcut să vadă viaţa altfel şi să iubească sportul.

Dorel Vişan se împarte între Bucureşti, Cluj şi casa de la ţară. Se ocupă de agricultură în timpul liber. Are grijă de legumele şi zarzavaturile din grădină, dar şi ca vinul şi mierea de albine să iasă cum trebuie. Atunci când nu filmează, căci recent a terminat „Cine a omorât Crăciunul”, actorul este cuprins de nostalgie, iar amintirea soţiei, o profesioară serioasă de sport, îi revine tot mai des în minte.

„A fost o femeie deosebită”

„Alături de Maria am trăit mulţi ani. Ea mi-a dăruit trei băieţi ca pâinea caldă. Din nefericire, s-a îmbolnăvit de o boală incurabilă şi ne-a lăsat singuri în urmă cu 23 de ani (la 14 iulie 1993, n.r.). Nu avem decât să depăşim aceste momente şi să câştigăm experienţa nemuririi... A fost o femeie deosebită”, a mărturisit Dorel Vişan, pentru Revista „Taifasuri”.

Într-un interviu din trecut, actorul povestea că a cunoscut-o pe soţia sa la Bucureşti, cei doi fiind pe atunci studenţi. S-au căsătorit la 30 decembrie 1964, dar după aproape 30 de ani, actorul a rămas văduv.

Dorel Vişan a absolvit cursurile de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti. Este unul dintre cei mai importanţi actori de film din România şi unul dintre puţinii care au ajuns la o solidă reputaţie europeană. În 1995, a obţinut rolul principal în filmul „Senatorul Melcilor”, prestaţie pentru care a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul Filmului Mediteranean de la Montpellier.

Dorel Vișan, învitat în emisiunea Eugeniei Vodă: „Profesioniștii”

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
FotoJet jpg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg