Dorian Popa, amintiri despre perioada lui de sărăcie cruntă: "Nu aveam bani de chirie și făceam fomica"

image
Frații Ciprian și Dorian, alături de "Mamișor"

Dorian Popa trăiește acum pe picior mare, căci are un adevărat imperiu în online: 2 milioane de fani pe Instagram, 2 milioane pe Youtube și 1 milion, pe Facebook. Artistul n-a fost însă mereu cu conturile pline, ba chiar își amintește de perioada în care nu avea bani de chirie. Iată ce mărturisiri a făcut recent despre sărăcia prin care a trecut!

Invitat în emisiunea "Selly Show", realizată de Șelly de la Prima TV, Dorian Popa a răspuns franc la o întrebare delicată: "Ai avut vreodată greutăți financiare?". Dorian a răspuns sincer și a scormonit în bagajul cu amintiri mai puțin plăcute.

image
Frații Ciprian și Dorian, alături de

"Tu cred că faci mișto. La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare... Maică-mea s-a supărat pe mine, pentru că tatăl meu deja se despărțise de ea, dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela... Noi avem o poveste puțin tragică, se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj, acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic. A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre. Să ne ajute pe mine și pe fratele meu, care este medic în Germania. El a terminat al doilea facultatea din Constanța și îmi place să mă mândresc cu el", povestește Dorian.

"Mama mea nu mai avea bani, tot ce auzeam de la ea era, aoleu, iar am intrat în descoperire (n.r. descoperire de cont), iar eu nu prea știam ce era aia. Și odată m-am dus la bancă și am scos 7 sau 8 milioane, bani mulți pentru niște oameni care nu aveau posibilități. Și m-a sunat și mi-a zis, «nesimțitule ce ai făcut cu banii ăia că erau ultimii bani din descoperire, ultimii bani din împrumut». Nu aveam cu ce să plătesc chiria, era vital să-i scot. Am stat în cămin și toți prietenii mei stăteau în chirie și voiam și eu să stau cu chirie. Au fost vreo 3-4 luni în care m-am chinuit, mai împrumutam bani, mai mâncăm pe la vecini, ulterior m-am angajat la bancă, mi-am dat seama că trebuie să și muncesc. Mama mea și-a dorit mult să învăț fără să muncesc, e imporatnt să te focusezi asupra studiilor, e greu să le faci pe amândoua și atunci a zis «stai cu nasul în cărți acolo și când termini facultatea muncești». Aia a fost perioada mea de sărăcie cruntă, cu fomică mai mult, mai rău ca în Asia Express", a povestit Dorian Popa.

Citește și:

Dorian Popa, amintiri triste, din familie: "De ce nu am mai vorbit cu tatăl meu". Solistul a anunțat și că fratele lui va avea un copil

INTERVIU Iată regatul lui Dorian Popa! A cumpărat câte o mașină de lux pentru toată familia: «Cât eu sunt în viață, am grijă de toți»

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg