Dovada că Adelina Pestrițu și Speak s-au despărțit


    Adelina PestrițuFOTO: Arhiva personală
Adelina PestrițuFOTO: Arhiva personală

S-au iubit cu pasiune timp de 2 ani și chiar aveau planuri de viitor, însă acum se pare că relația de iubire dintre Adelina Pestrițu și Speak e de domeniul trecutului. În urmă cu aproape o lună, bruneta a fost plecată singură în Maldive, acolo unde a realizat o ședință foto pentru o companie de lenjerie intimă. Speak nu a însoțit-o pe aceasta, în condițiile în care cei doi erau de nedespărțit.

Adelina Pestrițu a ridicat mari semne de întrebare în ceea ce privește relația ei cu Speak. De când s-a întors din Maldive, Adelina apare mai mereu singură în fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, motiv pentru care fanii au început să-și facă griji.


    Cei doi aveau planuri de căsătorie FOTO: Arhiva personală
Cei doi aveau planuri de căsătorie FOTO: Arhiva personală

''Nu vreau să cred că v-ați despărțit! Vă potriviți prea bine și sunteți foarte frumoși împreună, un cuplu exemplar!'', a fost mesajul unei internaut.

Recent, fosta vedetă de la Kanal D a publicat pe Facebook un mesaj sugestiv de dragoste, prin care a lăsat să se înțeleagă că nu se mai iubește cu solistul și că a avut parte de o decepție în dragoste.

''Ce vrei să ne dai de înțeles cu postarea asta, Adelina?'', i-a scris un fan brunetei, în dreptul fotografiei de mai jos.

Cei doi aveau planuri de căsătorie
Cei doi aveau planuri de căsătorie
FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi