Dragă Daniela Crudu,

Oricum ar fi Omul cu bani - imbecil, idiot, cretin, frumos, inteligent - el rămâne ce este: Om cu bani; "banii mei, banii mei". Asta îi este de ajuns.

El are o siguranţă socială, transformată în aroganţa acelui "homo sapiens" care poate cumpăra totul, inclusiv sănătatea.

Cu toate manevrele tale de gâsculiţă, tu mai ai ceva candoare. Te cred că atunci când ai primit propunerea indecentă, oferta de a te vinde pe timp limitat, nu te-ai gândit la conotaţii şi la implicaţii.

Mai ales că a venit apoi descoperirea că ai fost povăţuită de colega ta Drăguşanu. Tipă mult mai pragmatică, unsă cu alifiile cinismului monden, trucurilor sentimentale, de vreme ce ea însăşi este un truc fiziologic.

Ea te-a sfătuit scurt: dacă poţi, ia-i banii lu' fraieru', fato! El are bani, altceva nimic; tu ai altceva, ohoo, bani deloc! Logic.

Faptul că el a făcut publică toată tărăşenia să nu te surprindă: intră în poveste. Ai văzut tu tip de teapa asta care să nu se laude?

Ba, sunt unii care se laudă cu ce nu au făcut! Faptul că incidentul te-a scos de la o emisiune tv, casnică, matinală, pentru gospodine şi oameni normali care se scoală când tu te culci, să nu te afecteze, abia ţi-ai reglat bioritmul.

Emisiunea îţi vine mănuşă, vei fi ca peştele-n apă: un tabloid pliat pe spiritul tău jucăuş. Aici ai voie mult mai multe decât dimineaţa.

Şi nici nu faci cearcăne, fato! Cum iarna nu-i ca vara, nici noaptea nu-i ca dimineaţa. Poţi să-i mulţumeşti lui Leo că te-a transferat, cu 10.000 de euro, la emisiunea favorită.

Ba, chiar am auzit că te descurci. Nu te-am văzut încă, eu sunt cuminte şi mă culc devreme anul acesta, aşa cum nici anul trecut nu prea te-am remarcat, fiindcă mă sculam târziu.

Oricum, Bianca, omul anului trecut şi-a făcut un bine cu povaţa ei. Poţi să o iei, precum şi alte fete valahe, drept model. Mai ales că evoluaţi în ograda lui Capatos.

Dă-i aşa, şi tot tineretul ţării va fi ca voi. O vom merita cu prisosinţă, ca viitor preşedinte, pe Elena Udrea. România, un popor cu Blonda conducător!

George Stanca

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg