Dragă Dorinel Munteanu,

Ultima actualizare:

Nu s-a deschis bine ușa ligii și mirosul de latrină mioritică a dat năvală. Dorinele, pentru noi, tu ești "Neamțul", măi! Ai jucat multă vreme, ți-ai modelat jocul, caracterul, educația acolo, în Germania.

Chiar nu te-ai ales cu nimica? Tu chiar crezi că este de demnitatea ta să primești o pomană lucrată la o față de masă pătată dintr-o speluncă a fotbalului? Nu te recunosc!

Eu te puneam la un loc cu Hagi, cu Dan Petrescu, Balint; oameni fermi, verticali, nu zic de ei musai ca jucători, ci mai mult pun accentul pe integritatea lor, a voastră. Iar tu vrei să intri în turma aia de golani, necinstiți, aranjori, blatiști, mânjiți până-n profundul fundului, până la gura puturoasă a intestinului gros!

Acolo este locul tău? Acolo vrei să fii tu, doar ca să ai în palmares un titlu calp de campion calp. Să fii Munteanu Calpuzanu, cu un titlu-făcătură la masa "verde", mirosind a huilă, metan și țuică puturoasă?

Fii demn, Dorinele! Nu primi pomană, ei te vor de-al lor, te trag de izmene în hazna, nu te duce! Dă înapoi cele trei puncte pline de rahat cu miros de arsenic și câștigă-le pe teren!

Nu ai fi putut tu să bați Pandurii la ei acasă, la forma în care se află echipa ta? La locul prim pe care îl ocupă ea fără pile, șmenuri și blatisme? Ia, moșule, punctele pe gazon, la luptă dreaptă, nu la șprițul altora! M-ar durea sufletul să treci și tu, un băiat curat, printre cei spurcați. Nu ai o demnitate? Adică tu chiar nu ai simțit că ţi se fac aranjamente pe deasupra capului, nu ți-au agresat nările mirosul de borhot și respirațiile de mahorcă etilică, nu te-ai prins că ești "ajutat" la un stil tipic rromânesc, plin de bale, muci și păduchi?

Așa cum au conștiința majoritatea președinților de la noi. Fie și unii dintre cei care au protestat cu vehemență la gestul vostru de-acum. Da, dar ei sunt oricum pătați până-n albul ochilor. Tu încă nu. Vrei să intri în haita de dalmațieni? Pentru trei puncte!? Tu, Dorinel Munteanu, Neamțu' nostru?

De ești tu acela, nu ți-s preten eu!

George Stanca

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png