Dragă Mihaela Rădulescu,

Frumuseţe, provocări, concavităţi cu tupeu divin şi convexităţi ucigătoare, picioare elastice şi lungi ca nuiaua de salcie, tot ce vor devoratorii de carnal. Dar astea le mai au şi altele, multe chiar mai bune.

Numai că tu ai ceea ce-mi place la o femeie şi nu prea se găseşte: inteligenţă, cap. Ştii ce să faci, ce vrei şi cum vrei.

Ai un libertinaj care poate intriga sau fermeca orice bărbat cu cap, nu orice animal sexual, să fie clar. Nu-ţi spun noutăţi: toate astea ţi le-am expus de câte ori ne-am întâlnit, cu multă vreme în urmă.

Admirându-te, nu poftindu-te. Vai, cât mi-am dorit să fac un talk-show cu tine; ba am fost la un pas, dar a stricat totul un intrigant alcoolic şi grobian. Eu cred că ne ieşea ceva. Aşa, cum ţi-a ieşit şi singură, căci eşti inteligentă, ştii ce vrei.

Îmi amintesc că ne-am cunoscut în grupul Chişu-Ţăndărică; cât de mult munceai; apoi ca să fii la Tele 7abc, cu Chişu, ai luat camera în mână şi ai început să filmezi. Ai şi amibiţii.

Mergând şi mai înapoi, te revăd ca şefa de cabinet a revoluţionarului Dan Iosif, la vremi de început. Ai, ca şi mine, curiozităţi infinite şi cultul muncii pe brânci.

Dar, peste gesturile iconoclaste comise - reclama aia...! - peste faptul că ai pozat nud la 39 de ani, ai un viciu de-a dreptul "iricolumbean": senzualizmul atroce. Eşti o devoratoare de carne tânără. Poftă bună, în continuare. Dar, vezi că lor le trece!

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
harry si meghan jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif