Dragă Sânziana Buruiană,

Jur că nu mi-au plăcut niciodată femeile-şnur, oricât de frumoase ar fi. Şnuru-i bun de spânzurat, nu de mângâiat.

Eşti şi mai rău decât frumoasă, eşti ireală, Morgana cu forme rubensiene, ai miere, ai pe vino-ncoa', eşti calină, catifelată, mă faci să mor când apari la televizor, pupăzo dulce.

Tu eşti, însă, un canar la mângâierea căruia orice bărbat nu rezistă, i se revoltă buricele deştelor. Aud că faci sex zilic şi mult cu un George, aud că faci cură de slăbire prin sex, sexoterapeuta mea, cum de nu te-am cunoscut acum 30 de ani?

Să-ţi fi scris poeme kilometrice, odalsica mea, muza mea, cu sâni cu tot. Căci ai doi sâni - păcat că numai doi - cu nume propriu: Sânzi şi Ana. Ana - Sânzi, că eu sunt stângaci, că scriu de la stânga la dreapta şi că citesc la fel; câtă bucurie ar aduce sufletului meu, sânii tăi imenşi, la o lectură particulară. Ana - Sânzi, cuplul care-l mişcă şi pe Dante din Infern.

Ana&Sanzi, îngeriţa de sex concav şi sâni extra-convecşi! Doi pepenaşi galbeni, două mototoace mari de puf, două pernuţe între care să-şi hodine capul intelectualul istovit de lecturi grele din Nietzke, Kant sau Kierkegaard.

Şi după ce că eşti cum eşti, mai eşti şi cum mai eşti, Ana-Sânzi: ai imaginaţie, ai făcut partidul fotomodelelor din România, în care ai vrut s-o ai şi pe divina, pempanta, supersenzuala Pamela Anderson.

Ce minunată idee! Ca să nu spun că sânii tăi - Ana şi Sânzi, ce aromat şi rotund sună - sunt adevăraţi, de la mama lor, ca vinul alb şi sec, sunt nesiliconaţi, sinceri, neaoşi. Trăi-ţi-ar amândoi o veşnicie!

Mâine, despre Nico

George Stanca

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Charles si regina Elisabeta a II-a
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Puscas
image
image
image
image
cub cucu de la NT png
kim kardashian jpeg
Reghe alături de invitați FOTO Instagram
reghecampf si anamaria prodan
cub Roxana Vasniuc png
cub alin gălățescu png