Dragă Şerban Huidu,


    Şerban Huidu
Şerban Huidu

Mă adresez ţie, pentru că, dintre Cârcotaşi, eşti mai vizibil, mai volubil, mai oltean, mai extrovertit. Apoi, voi sunteţi un fel de prelungire video a cronicilor tv pe care le ţineam eu de prin anii '80.

Aşa că, te urmăresc cu mare atenţie, cu lupa uneori, şi te înjur sau laud de parcă v-aş fi vreun tată abscons, care apare la finele telenovelei. Nu numai tu, ci voi, sunteţi un produs al umorului românesc viu: al „radio-şanţului" care emitea de pe banca din faţa curţii de la ţară, or al cafenelei lui nenea Iancu, sau al terasei contemporane.

Ai simpatii a ordin de milioane şi antipatii cu sutele; dar, voi aţi reuşit să transformaţi telespectatorii în cei mai buni informatori; mai buni şi mai fideli decât ai bunului şi dragului nostru preşedinte.

Şi, tot urmărindu-vă adesea, am sesizat unele lucruri care nu-mi plac. Alea unde eşti de-a dreptul câinos, tendenţios, duşmănos, la o emisiune care trebuie să fie răutăcios-catifelată, nu coroziv-acidulată.

Ce aveţi tot timpul cu Oana Zăvoranu, o ţineţi de client de-a surda. Cum era cu Badea. Pe Vadim l-aţi atacat şi când a greşit intenţionat un acord în limba română, aici sunteţi chiar cârcotaşi. De Jiji nu mai vorbesc.

Ce mă sperie la voi este longevitatea colaborării cu postul, nu sunteţi traseişti. Dar, Şerbane, v-aţi întrebat pentru viitor dacă vă mai ia cineva; dacă proştii atinşi nu vor să se răzbune. Ori aveţi cheag suficient?

Şi apoi, dragul mieu, ştiu că eşti logodit cu cramele Drăgăşanilor, ca şi mine, dar mai pune-te pe slăbit. Nu ca mine, vedeto! Cum o să te mai iei tu de vreo balabustă superponderală, dacă eşti obez.? Cură uşoară, monşer!    

Mâine, despre Mihai Găinuşă

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg