Dragoste cu năbădăi între un celebru designer de modă și o femeie cu 13 ani mai mare!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florin Burescu rupe tăcerea! Celebrul designer vestimentar a declarat pe Click! că în tinerețile sale s-a iubit aproape șase ani cu o femeie mai mare decât el cu....peste 13 ani! 

Celebrul designer de modă, părăsit de iubita mai în vârstă

Florin Burescu ne-a povestit cât de mult a suferit pentru o femeie mult mai mare decât el.

„Diferența de vârstă în acea relație și-a spus cuvântul. Era o diferență de vârstă de peste 13 ani între mine și fosta iubită. O diferență destul de mare! Relația dintre mine și acea persoană a fost atunci când aveam 22/ 23 de ani.

Atunci a fost prima dată când am suferit din dragoste. A fost o relație foarte frumoasă, este o persoană pe care eu am iubit-o și o iubesc din suflet, inclusiv în prezent, chiar dacă nu sunt acele sentimente de iubire pe care le-am avut față de ea în trecut. A fost o dragoste cu năbădăi, eu tânăr, ea cu experiență, îți dai seama ce a ieșit acolo!

Acea persoană nu este din lumea mondenă. Lucrează într-un domeniu public. A fost o relație destul de lungă...cam cinci/ șase ani a durat totul între noi. A fost frumos, așa cum a trebuit. Eu am învățat extraordinar de multe de la ea. O femeie cu experiență știe să te transforme într-un bărbat cu experiență”, a declarat pentru Click! Florin Burescu.

„ Niciodată mie nu mi-a plăcut să vorbesc despre viața mea personală în fața publicului. Cred că am atât de multe de arătat, încât lucrul acesta este nesemnificativ. În momentul de față sunt foarte bine, nu bine! Sper să vină și acel moment al nunții mele. Acum sunt bine, dar vreau să îți spun că nu au fost perioade tot timpul bune în viața personală.”, ne-a mai spus Florin Burescu.

Citeste si: Marcel Toader își bagă unghia-n gât! Maria Constantin câștigă și acum bani de pe urma lui

Florin Burescu, la un pas de nuntă

În trecut, simpaticul designer vestimentar a mai fost cuplat de gura lumii și cu Maria Constantin, cu care este prieten de ani buni. Florin Burescu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele unei tinere cu care are planuri serioase de viitor.

„Iubita mea este foarte înțelegătoare și sunt de aceeași părere cu ea în ceea ce privește viața de cuplu. Și considerăm că nu este neapărat să stăm nas în nas tot timpul sau să ne țină o hârtie.

O hârtie o facem astăzi, dispare mâine și ce să facem după să stăm prin tribunale și să ne certăm. Nu locuim tot timpul împreună. Astăzi ea la mine, mâine eu la ea și tot așa. Nu cred că sunt pregătit să mă mut definitiv...nici ea la mine, nici eu la ea. Eu vin acasă ca la hotel: îmi fac duș și mă culc în rest sunt în permanență plecat. Părinții mei mă întreabă tot timpul când mă însor, bunica îmi zice că vrea să mă vadă ginere”, a mai spus, pentru Click!, Florin Burescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net