Drama campioanei la fitness, Ramona Ertuk. A fost violată la șase ani, iar agresorul a scăpat nepedepsit


    Ramona a povestit, cu lacrimi în ochi, coșmarul pe care l-a trăit atunci când avea șase aniSursă foto: Antena 1
Ramona a povestit, cu lacrimi în ochi, coșmarul pe care l-a trăit atunci când avea șase aniSursă foto: Antena 1

Emisiunea "Chefi la cuțite" aduce în fața celor trei chefi, dar și a telespectatorilor, concurenți care impresionează nu doar prin preparatele speciale pe care le gătesc, ci și prin poveștile de viață uimitoare. Marți, Ramona Ertuk, campioana României la fitness a pășit în platoul emisiunii și a povestit despre cea mai neagră întâmplare din viața sa.

Ramona Ertuk se numără printre curajoșii care își încearcă norocul la "Chefi la cuțite". Campioana la fitness a povestit o întâmplare care i-a marcat copilăria și peste care a reușit să treacă cu greu, sprijinită de părinți. Ramona a fost violată de un bărbat atunci când avea doar șase ani și se întorcea de la grădiniță. 

"Înainte de asta, ca orice copil, am încercat să trăiesc cum am știut eu, doar că au fost și evenimente care s-au petrecut. Ce să vă zic? Am avut un semi-viol, a fost o poveste peste care am trecut foarte greu. Aveam 6 ani. Veneam de la grădiniță, mă duceam acasă. Și când eram în parc îl simțeam în ceafă. Era cineva care mă tot urmărea. Eu, în mintea mea de copil, nu am dat importanță. La un moment dat m-a abordat, m-a întrebat unde este discoteca din orașul nostru. M-a făcut să îl duc foarte aproape de locul respectiv. Pe faleză, nu era nimeni. Practic am fost bătută câteva ore în șir, m-a trântit cu capul de zid", a povestit Ramona Erturk.


    Ramona este campioana României la fitnessSursă foto: Arhivă personală
Ramona este campioana României la fitnessSursă foto: Arhivă personală

Potrivit relatării făcute de Ramona, bărbatul a rămas nepedepsit și nu a răspuns în fața legii pentru fapta sa înfiorătoare. "A fost o tortură și îl rugam cu toată puterea mea să mă lase. Pur și simplu mi se derula o teroare, efectiv o teroare, simțeam că nu o să mai trec de momentul ăla. Plângeam atât de tare, țin minte că timpul se termina acolo. Am avut niște trăiri greu de digerat pentru un copil. Coșmarul s-a terminat când și-a terminat treaba. M-a luat de mână, încerca să fie cât mai amabil, ca si când nimic nu s-ar fi întâmplat. Am plâns luni întregi. Psihologii mei erau părinții mei. Toate fetele care trec prin asta au nevoie de așa ceva. Nu a fost închis, se află în libertate. L-am reîntâlnit peste ani de zile, nu a fost ok", a mărturisit concurenta. 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu