Drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut în pușcăria Jilava. Mama ei a furat mâncare și a primit 6 luni

image
Georgiana Lupu a crescut fără părinți, fiind abandonată în orfelinatfoto: iUmor

Duminică seara s-a râs și s-a plâns în cea de-a doua ediție iUmor, difuzată la Antena 1. Georgiana Lupu, campioană națională la bob în 2018, a impresionat cu numărul ei de autoironie, dar și cu povestea de viață incredibilă. Tânăra a fost născută în pușcărie, a crescut fără părinți și nu și-a cunoscut niciodată tatăl.

S-a înscris la casting în fiecare sezon iUmor, dar abia anul acesta Georgiana Lupu (23 de ani) și-a făcut curaj să și urce pe scenă, iar prezența ei s-a dovedit a fi o surpriză de proporții. Povestea Georgianei este o lecție de ambiție și de curaj, iar autoironia a ajutat-o să depășească orice situație.

image
2016. Fetele din naționala de bob, pregătiri intense la Constanța, pentru Mondiale

Georgiana Lupu: "Nu îmi cunosc tatăl, dar îl iubesc"

Georgiana Lupu, sportivă de performanță cu un CV destul de impresionant, a crescut fără părinți, fiind abandonată în orfelinat. Lipsită de șansa de a fi adoptată de o familie, în perioada petrecută în 7 orfelinate, Georgiana își cunoaște mama naturală abia la vârsta de 8 ani, dar nu știe cine îi este tatăl. "Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc", a spus ea pe scena iUmor. După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Georgiana a început să practice sportul de performanță, din care spera să își poată câștiga de una singură existența. De-a lungul carierei în sport a obținut peste 80 de medalii și a ajuns dublă campioană națională la bob, în 2018, și vicecampioană națională la atletism.

S-a născut în pușcăria Jilava. Mama ei a fost condamnată pentru furt

În luna martie a acestui an, Georgiana a fost prezentă și în platoul emisiunii "Acces Direct" (Antena 1). A povestit că mama a abandonat-o la naștere, că a ajuns în grija Protecției Copilului de la Bacău și că a făcut tot ce îi stă în putere pentru a-și găsi tatăl. I-a cerut ajutorul până și mamei ei, însă femeia a refuzat-o categoric și a făcut declarații halucinante în momentul în care a fost contactată telefonic de echipa de la "Acces Direct".

Potrivit spuselor femeii, nici ea, nici Georgiana nu trebuie să ştie nimic despre acest bărbat. Deşi iniţial nu a vrut să dea nicio informaţie legată de acesta, mama tinerei campioane a susţinut că Georgiana poate afla mai multe la Stănişeşti, judeţul Bacău, de la bunica sa. "Nu ştiu eu, nici ea nu trebuie să ştie nimic. Au fost ani. Au trecut anii", a spus femeia la "Acces Direct". Mama Georgianei a susţinut că avut şi ea la rândul ei o viaţă grea. Femeia a fost şi ea crescută la centre de plasament şi a ajuns în închisoare din cauza neajunsurilor. "Am furat pentru mâncare şi mi-au dat şase luni. Şi am născut-o acolo", a declarat mama Georgianei.

În continuare, întrebată dacă ştie orice informaţie despre tatăl Georgianei, mama sa a declarat că nu este în România şi că a ajuns să-l cunoască întâmplător, pe stradă. Între ea şi bărbat ar fi fost vorba despre o aventură. "Nu este în România, nu ştiu nimic eu (...). L-am cunoscut exact pe stradă, cum cunoşti tu oamenii pe stradă", a mai spus femeia în cadrul emisiunii.

Cum votează juriul la iUmor

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și:

Bendeac a amuțit când a auzit cu ce se ocupă: "Mă filmez când mă joc". Am găsit-o pe Internet pe fata cu papagalul, de la iUmor

VIDEO Ionuț Rusu, cel mai vizualizat concurent din istoria iUmor, a lovit din nou. Satira cu Vela și Arafat i-a cucerit pe jurați

646x404 jpg
wizz air avion jpeg
soferi opriti de politisti jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
caliu clejani jpg
FotoJet (2) jpg
6 act gheorghe dinca foto  mediafax politia romana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
jennifer lopez ben affleck jpg
iuliana luciu jpg
sida spataru dan spataru png
Anne Heche FOTO Getty Images
Cera Mihailescu jpeg