Dramele care au băgat-o pe Carmen Rădulescu în depresie. A invidiat-o pe Mădălina Manole

carmen radulescu si fiul ei 1 png
Carmen Rădulescu, în martie 2018, la concertul organizat în memoria Mădălinei Manolefoto: Sever Gheorghe

O prezenţă rafinată şi discretă, solista Carmen Rădulescu şi-a pus recent sufletul pe tavă în emisiunea Oanei Turcu, de la Antena Stars. A declarat că s-a luptat cu depresia şi că a văzut în alcool un refugiu pentru a uita de probleme, dar a explicat şi cum au ajutat-o prietenii să îşi revină. Cum a ajuns însă solista pe marginea prăpastiei? Mariajul eşuat, neînţelegerile cu socrii, dar şi relaţia chinuitoare cu Şerban Georgescu, fostul soţ al Mădălinei Manole, au afectat-o peste măsură.

Pe Carmen Rădulescu (54 de ani) o vedem acum la Antena 1, fiind concurentă la emisiunea “Te cunosc de undeva”. A fost mereu în linia întâi în generaţia ei, însă a avut ghinionul ca, mai toată viaţa, să fie comparată cu regretata Mădălina Manole (1967-2010), pentru simplul fapt că au împărţit acelaşi bărbat: pe compozitorul Şerban Georgescu (1952-2007). Carmen Rădulescu a început colaborarea muzicală cu regretatul compozitor în anul 1984, primul lor proiect fiind melodia “Speranţă, dă-mi speranţă”. Ulterior, profesia i-a apropiat atât de mult, încât au devenit iubiţi, însă Carmen nu a trăit Raiul pe Pământ alături de celebrul compozitor.

image
Carmen Rădulescu este concurentă la

Carmen Rădulescu, despre Şerban Georgescu: “Când veneam din turnee, prima lui întrebare era: «Unde sunt banii?”

Iată ce declara artista în cadrul unei emisiunii “Răi da’ buni”, de la Antena Stars. „Eu şi Mădălina (n.r. Manole) am fost pentru Şerban maşini de făcut bani. Mădălina a fost mai deşteaptă decât mine, a reuşit să pună ceva bani deoparte, eu am plecat din această relaţie doar cu jeanşii de pe mine. Şerban nu făcea nimic gratuit, el investea într-un anumit artist şi voia să câştige imediat. Când veneam obosită din turnee, prima lui întrebare era: «Unde sunt banii? Ai adus banii? Ţi-ai luat pantofi, cât au fost? Ţi-ai luat o bluză, cât a fost?», a declarat Carmen. Relaţia lor nu a durat foarte mult, iar în 1988 Şerban era deja cu ochii pe Mădălina Manole.

image
Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu, despre Mădălina Manole: “Am fost fost invidioasă pe ea, pentru că mi-a luat locul”

De-a lungul timpului, solista a avut putere să vorbească şi despre femeia cu care Şerban Georgescu a înlocuit-o, nimeni alta decât Mădălina Manole. În 1994, Mădălina şi Şerban s-au căsătorit, însă în 2002 au divorţat. Iată ce declara Carmen Rădulescu în 2010, la emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Kanal D. „Am avut momente în care mă temeam că o să vină altcineva şi o să îmi ia locul. Am avut perioade în care nu mai aveam succes şi plângeam în casă. Ca să fiu sinceră, am fost fost invidioasă pe Mădălina Manole, pentru că, după ce m-am despărţit de Şerban Georgescu, ea mi-a luat locul. Cu toate acestea nu i-am dorit moartea”.

image
Mădălina Manole şi Şerban Georgescu au divorâat în 2002

Carmen Rădulescu, despre relația nefericită cu socrii săi

Carmen Rădulescu a mai povestit că, în timpul mariajului de 11 ani cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea, a trăit multe momente neplăcute și pline de tensiune. „Socrii mi-au închis cumva toate porțile pe care eu le deschisesem. Mult timp m-am întrebat de ce nu mă mai cheamă nimeni nicăieri. Voiau să mă țină acasă, să fac sarmale, mămăligă și să cresc copilul. Mă uitam la multe dintre colegele din generația mea, care au putut să le împace pe toate, și copiii, și soțul și profesia. Și mă întrebam de ce eu nu pot (..). Nu doresc niciunei fete care să căsătorește să treacă prin ce am trecut eu și să aibă o astfel de soacră. Nu-mi reproșez nimic, am făcut tot ce era omenește posibil să mă placă”, a povestit recent Carmen Rădulescu la Antena Stars.

image
Sorin, fiul pe care Carmen Rădulescu îl are în urma mariajului ci Sorin Oprea
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
image png
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg