Dramele din viața lui Ioan Gyuri Pascu. Ultimii ani au fost un calvar

Ultima actualizare:

    Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de aniFoto: Mediafax
Ioan Gyuri Pascu a murit la 55 de aniFoto: Mediafax

Ioan Gyuri Pascu a fost greu încercat de soartă în ultimii ani: a suferit un atac cerebral, a divorțat, i-a murit sora de cancer și apoi a pierdut-o și pe mama sa.

De când a divorțat de scriitoarea Daniela Pascu, cu care a fost căsătorit timp de 17 ani, parcă toate belelele s-au abătut pe capul lui Gyuri Pascu! Artistul s-a căsătorit cu Daniela în 1993 și au deschis împreună o casă de discuri, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă. După divorţ, Gyuri s-a mutat cu chirie, lăsând vila pe mâinile fiicei şi ale fostei sale soţii. În 2010, anul în care a divorțat, Pascu a suferit un atac cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. A renunțat la băutură și s-a străduit să consume un regim alimentar sănătos. În 2012, medicii au decis să-l opereze la ochiul stâng, în urma unui banal consult oftalmologic. În 2014, afacerea lui Ion Gyuri Pascu, mai exact restaurantul pe care îl deținea de ani de zile, a dat faliment. În plus, artistul nostru a avut o soră care a murit la 38 de ani de cancer. 

"Nu statisticile vindecă boli. Se dă legea anti fumat şi se dă statistica. Sora mea cea mare a murit la 38 de ani de cancer, n-a fumat în viața ei. Nici mama mea n-a fumat niciodată şi a făcut şi diabet şi toate lucrurile astea rele (...) Dacă eşti suficient de evoluat îţi dai seama că nimic nu are cauză şi efect. Îţi dai seama că totul este dincolo. Chiar un medic am auzit odată la radio spunând: noi nu vindecăm cauza, noi vindecăm efectul. Dând 40 de antibiotice tu distrugi altele pe acolo. Există cauze spirituale", explica artistul în luna martie la Antena Stars. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net