După ce a scăpat de pungile de sub ochi, Flăcărica vrea să dea jos kilogramele în plus

Ultima actualizare:

    Carmen Tănase nu a făcut un secret din faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticienifoto: Pro TV
Carmen Tănase nu a făcut un secret din faptul că a apelat la ajutorul medicilor esteticienifoto: Pro TV

Actriţa Carmen Tănase, fosta Flăcărica din „Inima de ţigan” de la Acasă TV, dar şi bunica din noul serial „Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel, şi-a dorit să facă o schimbare în viaţa ei. După ce şi-a scos pungile de sub ochi, actriţa de la Teatrul Odeon a mai recurs la nişte artificii pentru a arăta foarte bine.

Fermecătoarea actriţă pe care toată lumea o ştie din telenovelele „Inimă de ţigan”, „Regina” sau „Pariu cu viaţa”, dar și din piesele de teatru în care joacă la Odeon, are o viaţă agitată atât pe scenă, cât şi în realitate.

Ca să țină pasul cu vremurile, Carmen Tănase (56 de ani) a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Mai întâi și-a scos pungile de sub ochi, apoi și-a făcut un lifting, iar acum vrea să topească grăsimea din zonele sensibile. „Vine vara, bine-mi pare, calc celulele grăsane în picioare”, s-a lăudat actrița pe pagina personală de Facebook.

Flăcărica folosește un aparat cu ultrasunete care o ajută să scape de grăsimea nedorită. ”Znamenia asta de aparat bagă nişte ultrasunete de înaltă tensiune în dinsele, dinsele celulele obezine şi le topeşte, fraţilor! Ele țipă la mine, că ce am cu ele, că de ce sunt aşa pricinoasă, că câr, că mâr, degeaba! Se duc cu Dumnezeu în mod natural prin procese metabolice. O ședință, o măsură la haine, sâc! Asta e”, a fost continuat actrița.

Și pentru ca efectul să fie garantat, actrița s-a supus și unei proceduri de înghețare a celulelor grase. “Hai să vă zic întâi ştiințific! Criolipoliza, că mi se şi scrântește limba, este cea mai eficientă metodă de reducere în centimetri prin înghetarea celulelor grase la -15 grade (abdomen, coapse, pulpe, braţe), care sunt apoi eliminate natural prin procese metabolice! Uffff! Am transpirat de emoţie să nu greşesc! Şi-acum, pe limba mea! Criolipoliza (hai, că mi-a ieşit din prima) este atunci când grăsanele alea de celule fomiste sunt prinse la ananghie de un aparat smecher care le îngheaţă şi creierii din cap si apoi, timp de câteva luni le izbeşte de toţi peretii până slăbesc țâță de mâță, de poți să ieşi cu ele în lume fără să-ţi fie jenă! Chestie din care eu m-am ales cu un braț mai subțire! Cred”, a mai scris Carmen Tănase.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net