După hitul "Mă ucide ea", Mihail lansează o nouă piesă

Ultima actualizare:

    Mihail a lansat un nou singleFoto Gelu Chelu
Mihail a lansat un nou singleFoto Gelu Chelu

La aproape un an de la lansarea hitului "Mă ucide ea", urmează al doilea capitol – "Simt că ne-am îndepărtat". Este povestea a doi îndrăgostiți ajungi la finalul poveștii de iubire. Artistul a mărturisit că se regăsește în această melodie.

După succesul hitului "Mă ucide ea" care a strâns peste 26 de milioane de vizualizări pe Youtube și a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale, Mihail lansează un nou single, pictat in nuanțe de nostalgie – "Simt că ne-am îndepărtat".

Melodia spune povestea a doi îndrăgostiți care comunică nu doar prin cuvinte și gesturi, ci și prin ceea ce simt unul pentru celălalt. Apar, însa, și momente de uzură în care această comunicare se bruiază, iar gândurile par a se duce în direcâii opuse. "Simt că ne-am îndepărtat" descrie aceste momente precum ți eforturile de a le compensa cu doze duble de afecâiune.

Schimbarea este inevitabilă în viața noastră, iar ceea ce părea inseparabil se poate destrăma oricând din diverse motive, chiar independente de noi.

Povestea piesei este completată de un videoclip filmat în ținuturile idilice din Malta, cu ajutorul Malta Travel, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului "Mă ucide ea".

Videoclipul a fost filmat în Malta
Videoclipul a fost filmat în Malta

Îndepartarea alterneaza cu sentimentele de intimitate și confort, iar stările și sentimentele noastre devin fluctuante. Exact ca și în clipul piesei a cărui poveste este  "ruptă", iar simțurile se schimbă de la o ambianță la alta.

Cu un intro de chitară ce ne amintește de ritmul serilor de Blues, piesa ne poartă într-o călătorie introspectivă, o recapitulare a momentelor de apropiere și îndepartare, a sentimentelor volatile, dar și a celor trainice. "Simt că ne-am îndepărtat" nu este doar o melodie simțită intens ca pe o stare, ci un moment sonor de reflecție personală.

Mihail a compus melodia inspirându-se din propria despărțire de fosta lui iubită
Mihail a compus melodia inspirându-se din propria despărțire de fosta lui iubită

La fel ca și "Mă ucide ea", la baza piesei stă o întamplare reală trăită de Mihail: "Trecuse ceva timp după ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense și pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, că ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia care mă obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă.", a declarat artistul.

"Cred că textul din piesă e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare. A fost o trăire pe care am simțit-o atît de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar Simt că ne-am îndepărtat și atât", a adăugat Mihail.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net