După scandalul pe milionul de euro, frații Dolănescu se bat pe ziua parastasului de 10 ani

Ultima actualizare:

    Dragoș (stânga) și Ionuț (dreapta) au găsit un nou motiv de ceartă, ziua în care vor organiza parastasul tatălui lorfoto: arhiva Click!
Dragoș (stânga) și Ionuț (dreapta) au găsit un nou motiv de ceartă, ziua în care vor organiza parastasul tatălui lorfoto: arhiva Click!

Frații Dolănescu, Ionuț (47 ani) și Dragoș (43 ani), au găsit un nou motiv de dispută. Dacă 9 ani s-au duelat pe moștenirea de un milion de euro a tatălui lor, Ion Dolănescu, acum ei nu cad la pace privind ziua parastasului, cu atât mai mult cu cât ambii vor ca pomana să fie sfințită de același preot, Emil Nedelea Cărămizaru, fostul duhovnic al regretatului artist.

La 10 ani de când s-a stins din viață părintele lor, Ion Dolănescu, frații Ionuț și Dragoș se pregătesc de parastasul de luna viitoare. Inițial, se stabilise ca Ionuț și frații lui Ion Dolănescu să facă pomană pe 19 martie, fix în ziua în care se împlinesc 10 ani de la decesul cântărețului, iar Dragoș urma să facă pe 18 martie, tocmai pentru ca rudele din tabere diferite să se evite elegant, la biserică și la cimitir.

Numai că Ionuț, în momentul în care a aflat că Dragoș va face primul parastasul, s-a răzgândit brusc, alegând o altă zi, 16 martie. Ionuț nu va fi prezent, căci se află în America, însă a plătit toate cele necesare pentru parastas, iar unchii lui se vor ocupa de tot, la București. Constantin și Nicolae, frații lui Ion Dolănescu, vor împărți colivă și pachete.

Dragoș: ”Pe Ionuț l-a deranjat că făceam parastasul înaintea lui”

Dragoș va veni însă din Costa Rica, unde este stabilit, și a anunțat că va face o pomană mare, pe 19 martie. La aflarea veștii că Ionuț s-a grăbit cu parastasul, Dragoș ne-a declarat: ”Ionuț a vrut să fie primul, cred că l-a deranjat că făceam eu parastasul înaintea lui. Pentru mine este important că mă pot rupe de serviciul de aici, pentru câteva zile, ca să fiu prezent în țară, la mormântul lui, măcar acum, când se împlinesc 10 ani de zile de când a murit tata. Îi reamintesc lui Ionuț că mereu sublinia faptul că el stă în România și eu peste Ocean. Iată că și el este la fel de mult timp plecat în America și, de obicei, doar când are spectacole. Și astea tot pe munca lui tata și pe numele lui”.

Cei doi frați au mai făcut colive separate și în anii trecuți. Dragoș, în Costa Rica, iar Ionuț, în America și doar o singură dată la București, în martie 2016, cu câteva zile înainte de turneul de retragere al mamei sale, Maria Ciobanu. La scurt timp după și-au îngropat tatăl, între cei doi frați a izbucnit războiul pe averea marelui cântăreț de muzică populară, care avea să se încheie abia anul trecut. Dragoș a rămas cu vila din Sinaia, evaluată de experți la 290.000 de euro, și cu câteva terenuri în Dâmbovița, Prahova și Ilfov. Iar Ionuț s-a ales cu vila din Strada Caimatei, evaluată de experți la peste 400. 000 de euro, și cu drepturile de autor. Ion Dolănescu a murit la 65 de ani, în urma unui infarct.

Citește și:

Ce mult a iubit-o Ion Dolănescu pe Nadia! Unde se întâlneau în secret!

Ionuț n-a purtat la naștere numele lui Dolănescu. Un alt bărbat i-a fost “tată” în acte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net