După «Uite cine dansează», Marin și Răduleasca au găsit un alt motiv de dispută

25 mai 2017
simeon stalpnicul png
Mihaela Rădulescu (47 de ani): “Dacă nu aveţi sub 20 de ani, atunci opriţi această prostie cu «fără machiaj»”

Nu uită şi nu iartă! Nici una dintre ele! Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin întreţin un conflict vechi de ani, care a escaladat recent în emisiunea “Uite cine dansează!”. Să nu credeţi că acum, după terminarea show-ului, e acalmie.

Noul motiv al războiului, machiajul. Mihaela Rădulescu (47 de ani) şi Andreea Marin (42 de ani) sunt diferite ca două picături de apă şi în stil, şi în atitudine, şi în alegeri. Mai nou, duc un război pe Internet, prin replici şi fotografii cu subînţeles.În ultima vreme, “Zâna” a promovat intens frumuseţea naturală, pozându-se fără strop de machiaj şi fără să-şi editeze fotografiile în Photoshop.“Fără filtre, efecte sau machiaj suntem diferite. Dar lăsăm să iasă la lumină frumuseţea reală din noi. Nu trebuie să ne ferim să fim noi înşine. Cei dragi, cel puţin, prietenii adevăraţi, aşa ne cunosc, aşa ne iubesc”, a scris Andreea în dreptul unei imagini în care arată ca o puştoaică.

Replica vine însă la câteva zile după ce Mihaela şi-a spus punctul de vedere legat de noua manie a vedetelor, de a se poza “fără tencuială”.“Nimeni nu e perfect, însă cu o stare de spirit bună, cu un machiaj grozav, cu un păr sănătos şi cu câteva diamante poţi arăta senzaţional”, a scris Mihaela, după care a plusat şi mai acid.“Întotdeauna cu machiaj. Dacă nu aveţi sub 20 de ani, atunci opriţi această prostie cu «no make-up»”, a punctat Mihaela, insinuând că după o vârstă nu mai arăţi deloc bine nemachiată.Mai mult, jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) a scris în dreptul imaginii şi artificiile folosite: fond de ten, pudră, fard şi gene false. Cele două dive s-au reîntâlnit, din 6 martie, în emisiunea “Uite cine dansează!”, Mihaela în calitate de prezentatoare, iar Andreea, ca jurat. Evident că şi acolo şi-au aruncat multe “săgeţi”.

simeon stalpnicul png
Andreea Marin (42 de ani): “Fără machiaj suntem diferite, dar lăsăm să iasă la lumină frumuseţea reală din noi”
inna6 jpeg
cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
madalina ghenea cannes6 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
inna6 jpeg
selly si antonia