E confirmat: trupa Europe va cânta în România! Când e concertul VIDEO

18 februarie 2015
image
Hai la concertul trupei Europe, în data de 11 iunie!Foto: Eventim

După îndelungi aşteptări, fanii trupei Europe din România au motiv de bucurie căci vor avea parte de concertul mult visat, în data de 11 iunie 2015. După o serie de 10 concerte programate în Statele Unite al Americii, Europe, cea mai apreciată trupa rock de origine suedeză, va ajunge în România pentru a susţine concertul reprogramat la finalul anului trecut, în luna noiembrie.

Concertul, care iniţial ar fi trebuit să se desfăşoare în luna noiembrie la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificări care au intervenit în planul turneului pe care îl desfăşurau artiştii în acel moment. Ziua de 11 iunie, noua dată de desfăşurare a concertului, aduce şi schimbări asupra locaţiei. Concertul se va desfăşura la Arenele Române, cea mai cunoscută locaţie a muzicii rock, a cărei capacitate le permite organizatorilor să pună în vânzare bilete la preţuri accesibile.În afara noilor piese, publicul din România va putea ascultă ”The Final Countdown”, ”Rock the Night” sau ”Carrie”, celebrele melodii care au cucerit audienţă din întreagă lume. În România, cel mai popular album lansat de Europe este "The final countdown" apărut în anul  1986 şi a vândut aproximativ 4 milioane de exemplare numai în SUA. 

Europe, una dintre cele mai iubite trupe rock

În cei peste 30 de ani de la debut trupa s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hit-uri ce au înregistrat vânzări însemnate şi au atras premii muzicale foarte importante. Trupa va concerta, în luna martie 2015, în Marea Britanie, alături de Black Stars Riders, într-un turneu european ce va începe cu două nopţi în Glasgow, va culmina cu două nopţi la Shepherds Bush Empire din Londra, apoi va continuă cu un şir lung de concerte în S.U.A.

Europe, 25 de milioane de albume vândute

Europe este una dintre trupele de succes, cu peste 25 de milioane de albume vândute. Succesul trupei a fost marcat în anul 1986, de piesa "The Final Countdown", clasată pe primul loc în 26 de ţări. Ea a devenit hit internaţional şi a fost piesă care a dat şi numele albumului. 

Trupa Europe, reunită

În 1992, după 10 ani de activitate, trupa a decis să se destrame, iar membrii săi Joey Tempest, John Norum şi Kee Marcello au lansat albume solo. În 2000, în cadrul unui eveniment select, administraţia din Stockholm i-a solicitat pentru susţinerea unui concert, iar în octombrie 2003 trupa s-a reunit în mod oficial, lansând albumul „Start from the Dark“, vândut în peste 900.000 de exemplare.Noile albume „Secret Society“, „Last Look of Eden“ şi „Bag of Bones“ produse în ultimii ani, i-au adus din nou în atenţia fanilor şi în concerte pe marile scene ale lumii. În 2013, Europe a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert remarcabil susţinut în Suedia. Aventura continuă cu un nou album! În luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al zecelea album, intitulat ”War of Kings”.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printesa charlene png
printul nicolae romania crop jpg
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
andreea marin lisabona 3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg