Ea e unica moștenitoare! Nepoata a condus-o pe ultimul drum pe îndrăgita Cristina Stamate

simeon stalpnicul png
Cristina Stamate a fost înmormântată la cimitirul Bellu din Capitală

Lumea teatrului și-a luat rămas bun ieri, de la Cristina Stamate. Actrița a fost condusă la locul de veci din Cimitirul Bellu, de către colegi de scenă, fani, dar și de câteva rude. Este vorba despre nepoata sa, Cora, căreia i-a lăsat averea: un apartament și câteva bijuterii.

Jale mare ieri, la căpătâiul Cristei Stamate. La ora 11, trupul neînsufșețit al artistei de la Teatrul de Revistă Constnatin Tănase a fost depus în capela Cimitirului Bellu, unde aproape două sute de oameni au venit să-și ia ”adio” și să-I aducă un ultim omagiu. Din mulțime s-au remarcat și Monica Davidescu, Alexandru Lulescu, Nae Alexandru, Monalisa BAsarab, Cristian Simion sau Raluca Guslicov. Slujba a fost oficiată de cinci preoți, iar lângă sicriu a stat în permanență nepoata artistei, o doamnă  de peste 40 de ani, roșcată.

simeon stalpnicul png
Nepoata Cristinei Stamate, Cora

”Pe nepoata Cristinei Stamate o cheamă Cora. Cristina a avut doi frați, dintre care unul a murit în Isarel, din cauza inimii, iar celalălalt pe nume Valentin, are 81 de ani, locuiește în București și este foarte bolnav, tot de inimă suferă, a făcut un infarct  motiv pentru care nici nu a  venit la înmormânatare. Cora este fata lui Valentin, este de profesie inginer chimist, ca și tatăl ei, și are o fiică de 18 ani, pe nume Marina, pe care a botezat-o chiar Cristina Stamate. Ei i-a și lăsat apartamentul de pe Brezoianu și ce mai agonisise ea.  Ea este studentă la limbi străine, la Franceză - Engleză. A fost și această strănepoată la priveghi. Cristina nu a murit singură, cum s-a spus, doar că Cora s-a ocupat cât a outut și de tatăș ei, și de mătușă și de familia sa”, a declarat pentru Click! o sursă bine informată. La ora 13, alaiul funeral a însoțit sicriul Cristinei Stamate pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu, acolo unde artista ăși va dormi somnul de veci.

A divorțat la 31 de ani

Cristina Stamate a fost casatorita timp de 11 ani cu actorul Dan Ivanescu, de care insa divortat la doar 31 de ani si nu s-a mai recasatorit. Cum in timpul casniciei nu a avut copii, Cristina Stamate a trait apoi singura, pana saptamana trecuta, cand i s-a facut rau si a ajuns la spital, unde a murit luni dimineata. 

Cristina Stamate a murit în spital

Cristina Stamate era internată de joi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În momentul spializării, Cristina Stamate avea tensiune mare şi a fost găsită deshidratată. Luni dimineaţă, actriţa Cristina Stamate a încetat din viaţă, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. După ce marea actriţă Stela Popescu s-a stins din viaţă, Cristina Stamate s-a alăturat celorlalte stele, lăsând lumea teatrului românesc într-o durere cumplită.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
Camera mortuară a lui Tutankhamon FOTO Hanaa Habib/EPA via The Guardian
Cseke Attila si Nicolae Ciuca FOTO Guvernul Romaniei
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg