Ea este cea mai modernă bunică din showbiz! Mama Antoniei întoarce priviri pe stradă

simeon stalpnicul png
Denise Iacobescu se îmbracă precum o adolescentăfoto: Click!

Dacă s-ar face un concurs pentru titlul de cea mai şic bunică a momentului, probabil că Denise Iacobescu l-ar câştiga detaşat. La cei 50 de ani ai săi, femeia care se laudă cu trei nepoţi pe care i-a dăruit celebra ei fiică Antonia arată şi se poartă ca o adolescentă. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe stradă, îmbrăcată în jeanşi accesorizaţi cu bascheţi şi cu un rucsac de şcolăriţă în spate.

Cine a zis că mama Antoniei are 50 de ani şi este bunică a trei nepoţei? Denise Iacobescu se încăpăţânează să-şi arate vârsta deşi în această vară va schimba prefixul. În urmă cu doar câteva zile, mama vedetei a fost surprinsă pe stradă de fotoreproterii Click! Denise s-a oprit în faţa unei porţi şi după ce a tras o mică sperietură, pentru că filipineaza care i s-a arătat în poartă a întâmpinat-o cu un căţel, femeia a intrat şi a poposit preţ de o oră în clădire. În tot acest timp se pare că mama vedetei ar fi probat mai multe rochii pe care le va îmbrăca într-o prezentare de modă. Nici nu este de mirare că mama Antoniei este chemată la astfel de evenimente din moment ce are aceast look tineresc chiar şi la o simplă plimbare prin oraş. Denise a întors multe priviri pe stradă fără să facă prea mari eforturi. Îmbrăcată într-o pereche de jeanşi mulaţi, la care a asortat un cardigan până-n pământ şi bascheţi moderni, bruneta şi-a completat ţinuta cu un rucsac. Se pare că mama vedetei are şi o explicaţie pentru care adoptă această ţinută lejeră.

“Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  Fac 50 de ani, pe 16 iulie, şi toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare: “Ce tot faci, de eşti aşa?”. Păi, merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult”,  declaraa Denise Iacobescu, pentru Click!

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
cub alexandru arsinel png
Alessia Raiciu 3 webp
cub laurette png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
roxana dobre si florin salam
cub laurette png
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg