EBa a găsit tăticul perfect pentru copiii ei. Cătălin e foarte dedicat familiei

simeon stalpnicul png
Elena Băsescu arată senzațional în ultima lună de sarcină. Aici, alături de iubitul ei și de micuța Sofia

Liniştea căminului şi fericirea copiilor sunt devizele Elenei Băsescu, şi reuşeşte să le aibă şi datorită logodnicului său. Ea şi Cătălin Tomată vor deveni părinţi luna aceasta, însă afaceristul este deja as în postura de tătic. L-am surprins alături de Traian şi de Sofia, în timp ce se juca cu ei şi-i hrănea ca pe propriii copii.

Deşi mulţi erau sceptici că fiica fostului preşedinte al României îşi va întemeia curând o familie, iată că EBa a reuşit să le dea tuturor răutăcioşilor peste nas! La cei 38 de ani pe care i-a împlinit săptămâna trecută, radiază de fericire după ce a întâlnit bărbatul perfect: frumos, tânăr, cu bani şi pe deasupra şi iubitor, căci se comportă cu copiii ei precum un tată adevărat.

simeon stalpnicul png
Cătălin o ține în brațe pe Sofia și o ajută să mănânce

Fotografiile surprinse zilele trecute de Click! sunt grăitoare. EBa împreună că Cătălin Gheorghe, zis Tomată, şi micuţii ei, Traian (3 ani şi jumătate) şi Sofia (5 ani şi jumătate), şi-au petrecut weekendul pe Domeniul Gruiu - un complex de lux aflat la 30 de kilometri de Bucureşti, spre Călăraşi, dotat cu restaurant cu produse bio, loc de joacă pentru copii, baltă de pescuit, fermă şi cramă.

simeon stalpnicul png
Traian junior a fost răsfățat de toată lumea

Acolo, nepoţii fostului şef de stat s-au zbenguit şi s-au jucat o zi întreagă. S-au dat în tobogane, în leagăne, au alergat cu trotinetele sub supravegherea strictă a mamei, a tatălui vitreg şi a bonei asiatice. Ceea ce a atras atenţia a fost modul în care tânărul afacerist se comportă cu cei mici. Deşi are 26 de ani, se poate spune că are experienţa unui matur. A fost atent ca cei mici să nu transpire, i-a plimbat pe umeri, pe Sofia a luat-o în braţe şi i-a dat să mănânce, apoi la plecare i-a cărat pe amândoi în braţe spre maşină pentru că erau frânţi de oboseală.

simeon stalpnicul png
Elena e ajutată de bona filipineză să se ocupe de micuţi

Nu şi-a luat o clipă ochii de pe ei. Nici nu e de mirare că micuţii îl adoră pe Cătălin şi-i sar de gât. Atent a fost şi cu logodnica sa, care urmează să nască luna aceasta, aşa că a protejat-o cât a putut de mult. Însă Elena este deja la a treia experienţă în ceea ce priveşte sarcina şi chiar dacă burtica de graviduţă e destul de mare, îi place să fie activă. Îmbrăcată într-o ţinută lejeră, pantaloni sport negri Adidas, tricou larg şi sandale sport Chanel, EBa s-a ţinut după picii ei superbi, cu ochii ca turcoazul. “Este cea mai uşoară sarcină. Îmi place foarte mult să fiu activă, să alerg după ei, să-i duc la şcoală. Mă simt foarte bine. E adevărat, Traian şi Sofia au ochii bunicului lor, au moştenit perfect culoarea”, ne-a spus în exclusivitate Elena Băsescu.

Şi tăticul «Syda» se ocupă de copii

simeon stalpnicul png
Și Syda are noroc de o logodnică iubitoare cu copiii lui și ai Elenei

În urmă cu aproape doi ani, Elena Băsescu a anunţat pe Facebook că ea şi Bogdan Ionescu, alias Syda, nu mai formează un cuplu. La scurt timp după ce a devenit liber, Bogdan s-a afişat cu manechinul Maria Grigoriu. Nu şi-a ţinut relaţia ascunsă nici de copiii săi, Sofia şi Traian, ba chiar s-au afişat, toţi patru,  anul trecut, pe litoral. Maria a încercat să fie extrem de grijulie cu cei mici. “Noi suntem la început şi vreau să punctez faptul că relaţia noastră nu va afecta niciodată legătura dintre el şi copiii săi. Este un tată foarte bun şi responsabil şi îşi iubeşte foarte mult copiii”, spunea iubita fostului soţ al Elenei Băsescu, anul trecut.

Logodnicul Elenei Băsescu  este un afacerist prosper

Povestea de dragoste dintre EBa şi Cătălin Gheorghe, alias Tomată, a început în vara anului trecut. În ciuda vârstei, Cătălin a încercat să fie pe piciorele lui, independent de părinţii săi care au o situaţie financiară foarte bună. Aşa că a început cu o pizzerie şi o shaormerie, care i-au mers bine. De acolo i se trage şi porecla de “Tomată”. De ceva timp, Cătălin are un restaurant în Capitală de care se ocupă singur-singurel.

Tânărul afacerist şi EBa sunt născuţi în aceeaşi lună, însă sunt zodii diferite. El a împlinit 26 de ani pe 11 aprilie şi este Berbec, iar Elena 38 pe 24 aprilie, Taur. Deşi se înţelege foarte bine cu Cătălin şi-i face un copil până la sfârşitul lunii, Elena nu se gândeşte să se căsătorească, din cauza experienţei trecute.  

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Zalomir2 jpg
Joe Biden jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg