Eba are în garderobă genți de lux de peste 30.000 de euro

Ultima actualizare:

    În viaţa Elenei Băsescu a intrat,  recent, o nouă geantă «blănoasă», Prada, de 800 €Foto: Mihai Ionescu/Blitz
În viaţa Elenei Băsescu a intrat, recent, o nouă geantă «blănoasă», Prada, de 800 €Foto: Mihai Ionescu/Blitz

Luxul e “boală” incurabilă pentru cei care s-au obişnuit cu el. Elena Băsescu ar putea oricând să concureze de la egal, la egal cu răsfăţatele Paris Hilton sau Victoria Beckham, iar la capitolul genţi de firmă le-ar râde în nas. Click! vă invită să admiraţi şi să comentaţi colecţia de poşete a mezinei fostului preşedinte.

Multe s-au schimbat în viaţa Elenei Băsescu (36 de ani), însă un singur lucru a rămas constant: pasiunea ei pentru modă. Fost fotomodel, fost europarlamantar, fostă soţie, mezina fostului preşedinte al României, bruneta îşi împarte acum viaţa între cei doi copii minunaţi şi locul de muncă de la Camera de Comerţ şi Industrie. Merge la acest serviciu din ianuarie 2016, pe un salariu net lunar de 3.000 de lei, însă drumul de acasă şi până la birou este un adevărat podium de modă pentru EBa.Îngrijită din vârful capului şi până în vârful cizmelor de lux, bruneta afişează zilnic haine şi accesorii care costă fie cât o vacanţă în Thailanda, fie cât o Dacia Logan. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o cu o “blănoşenie” pe umăr, care de la distanţă ar putea fi lesne confundată cu un căţel bichon havanez. Nici pomeneală! EBa defila cu o geantă Prada pe mână, din blană artificială, care costă 800 de euro. Şi, pentru ca această geantă să nu se plictisească de una singură acasă, pe raft, Elena i-a mai luat o “soră”, dar din blană albastră.


    Colecţia ei de lux trece de 30.000  de euro, bani cu care ai putea  să-ţi iei o garsonieră în BucureştiFoto: Mihai Ionescu/Blitz
Colecţia ei de lux trece de 30.000 de euro, bani cu care ai putea să-ţi iei o garsonieră în BucureştiFoto: Mihai Ionescu/Blitz

Ca să epuizăm subiectul poşetelor din blană, vă prezentăm acum piesa de rezistenţă, un Chanel cu logo cât casa, lansat în 2010, în ediţie limitată. Preţul, 2.500 de euro. Vi se pare mult? Atunci aşezaţi-vă dacă citiţi rândurile de mai jos, ca să nu vă ia ameţeala. În colecţia de lux a Elenei se află probabil mai multe Hermes Birkin, însă noi am pozat-o cu două. “Mama tuturor genţilor” costă 7.000 de euro bucata, este din piele de tăuraş şi se cumpără doar dacă eşti trecut pe o listă de aşteptare. EBa are două exemplare, roz-bombon, desprinse parcă din dulapul lui Barbie: un Hermes Toska Pink şi un Hermes Bubblegum Pink.

simeon stalpnicul png

Obsedată totuşi de Chanel, bruneta s-a afişat constant cu acest brand, de unde are cam toate culorile şi toate modelele, inclusiv rucsacul Graffiti, lansat în 2014 de celebrul Karl Lagerfeld. Cele 11 genţi, care au avut loc în aceste pagini, fac împreună 30.800 de euro, socotind după preţul pe care l-au avut în momentul lansării. Cu aceşti bani ai putea să-ţi iei fie o garsonieră de lux în Bucureşti, fie o maşină BMW seria 5.

A divorţat după 4 ani de mariaj


    Foto: Mihai Ionescu/Blitz
Foto: Mihai Ionescu/Blitz

Vestea divorţului dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a căzut ca o bombă pe 2 septembrie 2016, când cei doi au confirmat pe Facebook că nu mai formează o familie. S-au căsătorit la 1 septembrie 2012, după trei ani de relaţie, şi au împreună doi copii superbi: Sofia Anais (3 ani şi jumătate) şi Traian junior (2 ani).

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
FotoJet (9) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png