Echipa "Playtech", cu căștile pe șantier și cu brățările în parc

Ultima actualizare:

    Dan Fințescu va alege cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundalSursa foto: Prima TV
Dan Fințescu va alege cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundalSursa foto: Prima TV

În ediția din această duminică, 5 octombrie, în emisiunea "Playtech" vă prezentăm cele mai bune căști și punem față în față două brățări inteligente. Dar o facem cu stil: îi avem invitați pe Dan Fințescu și pe Oana Ioniță.

Duminică, de la 10:20, pe Prima TV, vă invităm la plimbare. Lucian Popescu și experții playtech.ro se echipează cu căști de protecție și merg pe șantier pentru a-l ajuta pe Dan Fințescu să aleagă cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundal. Dan, prezentatorul emisiunii “Râzi și câștigi”, este și DJ la Kiss FM.

Tot duminică vă arătăm Samsung Galaxy Alpha, primul smartphone metalic de la Samsung și cel mai bun concurent pentru noul iPhone 6. La rubrica Top Aplicații a emisiunii "Playtech", trecem în revistă aplicațiile care îi ajută pe liceeni să-și extindă considerabil orizonturile, după care facem cunoștință cu unul dintre creatorii Watercolors, aplicație care a făcut furori printre utilizatorii din întreaga lume.

Oana Ioniță, la o plimbare cu bicicleta prin parc
Oana Ioniță, la o plimbare cu bicicleta prin parc

La final de emisiune, vă scoatem în parc. Vă invităm la o plimbare cu bicicleta și la o sesiune de jogging, alături de Oana Ioniță, de la "Cusurgiii". Ea ne va ajuta să testăm două brățări inteligente și ne va împărtăși câteva secrete pentru o siluetă de invidiat. Ah, încă ceva! Concursul pentru iPhone 6 Plus e încă în desfășurare. Urmăriți emisiunea, dați-ne idei și sugestii pe playtech.ro și intrați în cursa pentru unul dintre cele mai râvnite smartphone-uri din lume!

image
image
image
image
image
image
1 smiley jpg jpeg
Alexandru Arsinel
andreea raicu jpg
Florin Dumitrescu 3 arhiva personala jpeg
Stephan Pelgerfoto1 jpg
banner mihai onila png