Ei se bat pentru 100.000 € în Madagascar!

30 iulie 2018
article img
Daniela Crudu (29 de ani) se bucură că va avea ocazia să vadă Africa

Televiziunile sunt în fierbere pentru grila de toamnă, căci în program şi-au făcut loc şi show-uri de aventură, unde curge multă sudoare pentru premiile consistente puse în joc. Antena 1 tocmai a anunţat vedetele de la “Ultimul trib”, PRO TV construieşte un platou de 15.000 metri pătraţi pentru “Ninja Warrior”, iar la “Exatlon 2” s-au înscris deja peste 12.000 de oameni.

Şapte oameni obişnuiţi, şapte sportivi şi şapte vedete se vor înfrunta, în Madagascar, pentru premiul de 100.000 de euro, în competiţia “Ultimul trib”, care va fi difuzată curând, la Antena 1. În gaşca celebrităţilor se află multe nume deja abonate la concursuri TV, dar şi novici, pentru care show-ul va fi o provocare.

article img
Ionuţ Iftimoaie (39 de ani) e motivat să câştige pentru familia lui

Foşti colegi în LaLaBand, Dorian Popa şi Dima Trofim îşi vor arăta muşchii în Madagascar, însă vor avea concurenţă acerbă în faţa luptătorului de K1, Ionuţ Iftimoaie. Nici Sorin Brotnei, fost solist în trupa Akcent, nu este o redută uşor de doborât, fiind o fire sportivă şi determinată.

article img
Dorian Popa (29 de ani) este obişnuit cu show-urile de aventură

În rândul fetelor le întâlnim pe Daniela Crudu, Paula Chirilă şi Sorana Darclée Mohamad, toate trei fiind obişnuite cu competiţiile. Daniela a fost la “Asia Express”, Sorana, la “Ferma vedetelor”, în Cipru, iar Paula Chirilă, la “Splash! Vedete la apă!”. ”E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci”, a povestit Sorana.

article img
Paula Chirilă (43 de ani) s-a jurat că nu va pune gura pe gândaci

Paula Chirilă este pregătită să lupte în fiecare zi pentru mâncare sau orice beneficii, însă şi-a trasat încă de la început o limită. ”N-aş mânca gângănii! Să mă pui să mănânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni - niciodată”, a mărturisit Paula. Ionuţ Iftimoaie, care s-a bucurat de simpatie la “Ferma vedetelor” (PRO TV), în 2015, este foarte motivat să câştige de data aceasta. “Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic şi familia mea, care îmi transmite multă linişte şi energie! Ei mă motivează foarte tare!”, a declarat sportivul. 

article img

12.000 de oameni s-au înscris deja la «Exatlon 2»

article img
Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului

Show-ul fenomen de la Kanal D, care a înregistrat audienţe uriaşe, şi care le-a pus în gardă pe televiziunile rivale, îşi pregăteşte sezonul al doilea, primul fiind câştigat de Vladimir Drăghia. Emisiunea, prezentată de Cosmin Cernat, a creat o adevărată isterie în rândul tinerilor, care visează să ajungă în Republica Dominicană şi să câştige premiul de 100.000 de euro, luptând în echipa “Războinicilor”. Nici misiunea echipei de producţie nu a fost una uşoară, având în vedere numărul impresionant de oameni care s-au înscris online, într-o primă etapă, peste 12.000. Castingul pentru cel de-al doilea sezon “Exatlon” este în plină derulare, toţi cei care au împlinit 18 ani având posibilitatea să se înscrie pe pagina oficială a emisiunii.

PRO TV construieşte platou de filmare pentru «Ninja Warrior»

article img
Daniel Niţoiu, Raluca Aprodu şi Costi Mocanu

România este una dintre puținele țări din lume care a ales să construiască de la zero studiou de televiziune pentru “Ninja Warrior”, show-ul sportiv de la PRO TV, care pune la bătaie tot 100.000 de euro. Constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier și oțel, dar și 350 de tone de apă. PRO TV a anunţat momentan prezentatorii, Raluca Aprodu, Daniel Niţoiu şi Costi Mocanu, însă Click! a aflat şi numele câtorva concurenţi. Lucian Lupu (Zapp), câştigătorul show-ului „Supravieţuitorul”, din Filipine, se antrenează deja pentru “Ninja Warrior”, iar Dima Melnic, dansator şi coregraf profesionist, din Republica Moldova, este şi el în cărţi.