El este fratele lui Tudor Chiril─â! Cu ce se ocup─â Ionu┼ú ┼či cum ├«l ap─âr─â pe artist, dup─â ce a b─âtut un b─ârbat ├«n strad─â

image
Tudor Chiril─â

Tudor Chiril─â a fost implicat ├«ntr-un scandal pe 27 martie, fiind acuzat c─â l-a b─âtut ├«n plin─â strad─â pe un b─ârbat, dup─â ce acesta l-a jignit at├ót pe artist, c├ót ┼či pe tat─âl lui, regretatul Ioan Chiril─â.

Artistul a recunoscut pe Facebook c─â a fost agresat verbal de un b─ârbat, ├«n timp ce se afla la cafea cu fratele lui, ┼či c─â nu s-a putut ab┼úine ┼či i-a dat dou─â palme celui care s-a luat de el.

ÔÇ×A ├«nceput s─â ├«njure ┼či s─â-mi spun─â c─â taic─â-miu a fost un securist, c─â a┼ča sunt ┼či eu. Injuriile ┼či minciunile la adresa lui taic─â-miu au pus capac, nu m-am mai putut st─âp├óni ┼či i-am tras dou─â palme. Prima lec┼úie pe care am ├«nv─â┼úat-o din chestia asta este c─â trebuie s─â mai lucrez un pic cu mine ca s─â fac fa┼ú─â acestui gen de conflicte/provoc─âri. De data asta nu m-am putut controla ┼či am p─âlmuit un om, iar lucrul ─âsta nu i-a f─âcut dreptate nici lui taic─â-miu, nici mie. La scar─â mic─â am demonstrat, dac─â mai era nevoie, c─â rezolvarea conflictelor ├«n afara dialogului nu duce la nimic. Indiferent c─â am fost provocat cu un atac mizerabil la memoria tat─âlui meu care nu se mai poate ap─âra. Din p─âcate nici eu n-am putut s-o facÔÇť, a spus Tudor Chiril─â.

La o zi după nefericitul eveniment, fratele artistului, Ionuţ Chirilă, a spus că, orice declaraţie ar da, ar fi subiectiv, însă a oferit câteva detalii.

Iat─â cum arat─â, cu ce se ocup─â ┼či ce a spus Ionu┼ú Chiril─â

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg