Ela Crăciun a lansat cartea „9 luni fără griji”


    Ela Crăciun a lansat o carteFoto: Arhiva personală
Ela Crăciun a lansat o carteFoto: Arhiva personală

Zi cu emoții pentru prezentatoarea emsiunii ”Numai de bine” de la Antena3, Ela Crăciun. Vedeta a lansat prima sa carte intitulată ”9 luni fără griji”, mărturisind din experiența sa de mamă a trei copii, completată cu sfaturi avizate de la medici din domeniu.

Chiar dacă a fost suținută de soț și de cei trei copilași, iată că Ela Crăciun nu s-a putut debarasa de emoții la lansarea cărții sale intitulate ”9 luni fără griji”. Peste 150 de persoane au fost prezente, prientre care și o pleiadă de vedete precum: Anca Serea, Alina Sorescu, Ileana Badiu, Andreea Bănică, Geanina Ilieș, Andreea Perju, Irina Mohora, Octavia Geamănu, Mihaela Călin, Ana Maria Ionescu, Oana Zamfir, Mihaela Bîrzilă- numai mămici.

Ela Crăciun s-a consultat cu specialiștii

Cei prezenți la eveniment au urmărit cu  interes discursurile specialiștilor la care Ela Crăciun a apelat pentru documentarea cărții: Dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar obstretică și ginecologie), Dr. Ruxandra Pleșea (medic specialist în diabet, nutriție și boli de metabolism), Dr. Daniela Bandrabur (medic anestezist), Claudia Maria Deculescu (moașă). Cartea “9 luni fără griji” include răspunsurile la 101 întrebări, cele pe care femeile însărcinate și le pun cel mai des, selectate din discuțiile în mediul online, pe blogul și paginile sale de socializare, cu femeile din comunitatea sa.  Ela Crăciun a strâns informații extrem de utile de la specialiști, astfel încât viitoarele mămici să primească răspunsurile corecte la întrebările lor, axate pe studii medicale. Cartea parcurge toate etapele sarcinii, întrebările și problemele cu care se confruntă viitoarele mame, abordând curajos chiar și subiecte considerate de multe persoane drept tabu, precum sexul în timpul sarcinii, miturile băbești, emoțiile și depresia unei gravid. ”Este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria mea experiență de mamă, trecând până acum prin trei sarcini, cât, mai ales, intervievând cei 

mai buni specialiști pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist și știu cât de important este să ai informația corectă, de la o sursă de încredere. Așa cum procedez și pe blogul și pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tututor celor care vor să aibă o viață de familie frumoasă și sănătoasă”, declară Ela Crăciun.

Iată ce capitole puteți găsi în carte:

Citește și

Ela Crăciun, în cele mai sexy poze! A fost declarată sosia lui Kim Kardashian

Ela Crăciun șochează: „Îmi doresc șase copii!”

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
fata diavol jpg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
business 816491 1920 jpg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
dog 1168663 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
Pompeii family feast painting Naples jpg
proteste china png
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg
mihaela borcea si sorin jpg