Ele sunt româncele care s-au pozat cu Jennifer Lopez şi Rihanna

image
Ema Uta s-a pozat cu Jennifer Lopez la evenimentul din Las Vegas

Cine nu visează să-şi întâlnească măcar pentru câteva secunde artistul preferat? Ema Uta şi Laura Giurcanu au „aprins” Internetul după ce au postat imagini alături de Jennifer Lopez şi Rihanna.

Una este vloggeriţă şi model de succes, iar cealaltă este un adevărat fenomen în materie de make-up, iar vedetele autohtone fac coadă la ea la salon. Săptămâna trecută, cele două românce au participat la două evenimente desfăşurate pe continente diferite, unde au avut şansa să le întâlnească pe unele dintre cele mai mari staruri ale lumii. Unde mai pui că s-au pozat cu ele de parcă ar fi fost prietene de o viaţă. Ema Uta a cunoscut-o pe Jennifer Lopez la evenimentul organizat de Inglot în Las Vegas, iar Laura Giurcanu ne-a trimis bezele din Dubai, alături de Rihanna.

Ema Uta, make-up artistul preferat al vedetelor

image
Laura Giurcanu s-a pozat cu Rihanna

Ema Uta este unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti din România. Are doar 26 de ani şi lucrează cu vedete precum Mădălina Ghenea, Delia, Antonia, Lora sau Ruby. Aşa că nu e de mirare că a fost aleasă de Inglot pentru evenimentul din Las Vegas, America. Acolo, frumoasa româncă a cunoscut-o pe Jennifer Lopez, alături de care s-a şi pozat. În imagine, cele două seamănă ca două surori, mai ales că românca noastră are trăsături latine, un zâmbet impecabil şi aceeaşi nuanţă de păr ca a cântăreţei.

„Wow! Superbe femei! Felicitări, meriți din plin să stai alături de cei mai buni!”,  “Norocoaso!” sau “Felicitări! La aşa talent şi atâta dedicaţie, chiar meriţi tot ce ţi se întâmplă frumos” – sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi pe pagina de Instagram a Emei.

Laura Giurcanu, vloggeriţă de succes şi câştigătoare Next Top Model

image
Laura Giurcanu s-a pozat cu Rihanna foto: Instagram/ lauragiurcanu

La fel de norocoasă a fost şi Laura Giurcanu, care a avut ocazia s-o cunoască pe Rihanna. Tânăra de 21 de ani a câştigat Next Top Model  în 2011, emisiune prezentată pe atunci de Cătălin Botezatu. Laura este şi vloggeriţă şi o ştiţi cu siguranţă din clipurile postate de BRomania.

Laura a participat în weekend la evenimentul de lansare a produselor Fenty Beauty, linia de produse cosmetice a Rihannei, în Dubai.

Românca noastră s-a fotografiat la petrecerea Fenty Beauty alături de Rihanna, iar internauţii au bombardat-o cu mesaje. „Hi, Riri”, a scris Laura în dreptul fotografiei postate pe Instagram, acolo unde ea şi Rihanna trimit bezele. “Omg, poză cu Rihanna!”, “Nu pot să cred că ai întâlnit-o”, “Te invidiez”, “Ce mişto, mă fato! Big like” – i-au scris urmăritorii pe contul de socializare.

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi