Elena Băsescu, întrebată unde și-a făcut implant de gambe. Ce răspuns a putut da EBa!

Elena Băsescu a dat un răspuns rapid întrebării indiscrete
Elena Băsescu a dat un răspuns rapid întrebării indiscrete

A născut pentru a treia oară în urmă cu un an și de atunci și-a revenit perfect. Este vorba despre Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României. Invitată la botezul fiicei unui afacerist, alături de iubitul său, Cătălin Gheorghe, EBa a impresionat cu apariția ei, dar și cu silueta, motiv de laude, dar și de întrebări iscoditoare.

Îmbrăcată într-o rochie roz, scurtă, creație proprie, Elena și-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, ce au stârnit curiozități. Una dintre prietenele de pe rețelele sociale a întrebat-o pe brunetă unde și-a făcut implant de gambe, convinsă fiind că acesta este motivul pentru care picioarele mezinel fostului președinte al României au căpătat rotunjimi sculptate. Răspunsul a venit de îndată, simplu și edificator: "pe bandă, în sala de fitness", dezvăluind totodată secretul siluetei recuperate: "sport pe pâine".

Transformarea Elenei Băsescu după cea de-a doua sarcină
Transformarea Elenei Băsescu după cea de-a doua sarcină

Elena Băsescu ajunsese la 90 de kilograme


    Transformarea Elenei Băsescu după cea de-a doua sarcinăFoto: Click!
Transformarea Elenei Băsescu după cea de-a doua sarcinăFoto: Click!

Primele două sarcini i-au transformat total silueta Elenei Băsescu (39 de ani). Acul cântarului ajunsese la aproape 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015). Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie 2013, lucrurile nu au stat diferit. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare. Acum, după trei sarcini, arată impecabil la 39 de ani.

Ce este implantul de gambe

Intervenţia chirurgicală de implanturi gambă are ca scop augmentarea gambei și, concomitent, crearea unei linii armonioase.Apelând la implanturile de gambă, se pot corecta şi deformările gambelor rezultate în urma unor leziuni sau traumatisme sau asociate unor patologii (boli neurologice, poliomielită, malformații congenitale, atrofii musculare), scopul utilizării acestora fiind deci şi reparator.Implanturile de gambă rezolvă, în cazul femeilor, problema simetriei gambelor, a disproporţionalităţii faţă de coapse, obţinându-se un contur armonios al membrelor inferioare. Pentru bărbaţi, implanturile de gambă oferă posibilitatea creării impresiei unor gambe musculoase, adică dobândirea unui aspect similar cu cel obţinut în urma multor ore de antrenament intensiv la sală, se arată pe site-ul Dr. Cristian Nițescu.

Citește și:

Fetiţa cea mică a Elenei Băsescu a împlinit un an! Bunicii au chefuit la petrecerea fabuloasă

Şi ele au avut sarcină grea, dar şi-au revenit spectaculos!

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
pamela anderson jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png