Elena Cârstea: «Am de dat 90.000 de dolari după operaţie»

simeon stalpnicul png

Elena Cârstea a făcut un şoc în momentul în care a primit încă o factură de la spitalul din Miami, unde s-a operat de anevrism cerebral. Cântăreaţa a fost înştiinţată, cu acest prilej, că datoriile ei la această clinică privată nu sunt de 40.000 de dolari, ci de 90.000 de dolari.

Elena Cârstea este cu moralul la pământ. Cu toate că se simte mult mai bine după operaţie, şi nu-şi mai petrece tot timpul în pat, ba chiar a început să iasă din casă, cântăreaţa s-a trezit plină de datorii.

„Mulţumesc lui Dumnezeu, Elena se simte bine. Iese aproape în fiecare zi la plimbare cu Glenn şi cu fetele. Merg cam jumătate de oră la ocean, pe faleză, pentru că este foarte aproape de casă. Acum singura problemă o avem cu banii. Mai aveam de plătit cam 40.000 de dolari, iar zilele trecute am primit acasă o nouă factură, de 50.000 de dolari. Nu ştiu exact cât din această sumă vom plăti noi, pentru că o parte este suportată de casa de asigurări, dar oricum, destul de mult", a spus, în exclusivitate pentru Click!, Profira Cârstea, mama cântăreţei.

Din această cauză, toată familia trebuie să facă economii drastice, mai ceva decât până acum.

„Nu ştiu ce vom face, abia supravieţuim. Cumpărăm doar strictul necesar, inclusiv în ceea ce priveşte mâncarea. Mai multă economie decât atât, nu se poate. Trebuie să ne descurcăm cumva, dar nu ştiu cum vom reuşi. Elena este cu moralul la pământ. Avem noroc cu fetele, că nu sunt deloc mofturoase şi înţeleg situaţia în care ne aflăm. În ceea ce-l priveşte pe Glenn, nu am nimic de zis. Este un om minunat şi un soţ extraordinar. Munceşte de dimineaţă până seara şi nu s-a plâns vreodată, nici măcar o secundă. O iubeşte nespus pe Elena şi pentru asta îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi", ne-a mai spus mama cântăreţei.

A fost încurajată de fete la spital

Cântăreaţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, suferind de anevrism cerebral, pe 28 septembrie, la spitalui Joe Dimaggio din Miami.

Operaţia a fost o reuşită, iar acum cântăreaţa urmează un tratament de recuperare. 

Pe lângă tot felul de medicamente pe care le ia zilnic, aceasta nu are voie să se enerveze, să facă efort sau să vorbească la mobil.

simeon stalpnicul png

Mama Elenei nu vrea să ceară bani

Click! v-a prezentat la începutul lunii octombrie problemele financiare ale Elenei Cârstea după operaţia costisitoare din America.

Familia cântăreţei face toate eforturile pentru a acoperi datoriile către spitalul din Florida, însă mama Elenei ezită să le ceară ajutorul apropiaţilor.

"Ne este jenă să luăm bani de la oamenii care se oferă să ne ajute, cu atât mai mult să cerem cuiva. Este foarte grea situaţia, facem economie la orice, dar o să ne descurcăm noi cumva", a declarat Profira Cârstea.

Soţul, la un pas să-şi piardă vila din Miami

Elena a trecut, în ultima vreme, prin mari emoţii, atât în ceea ce priveşte casa mamei sale, din Mediaş, cât şi cea din Miami, în care locuieşte de câţiva ani.

Apropiaţii ei susţin că soţul vedetei, Glenn, nu a mai putut plăti ratele la bancă, fiind la un pas de evacuare.

Cei care i-au sărit în ajutor cu suma restantă, de 10.000 de dolari, au fost părinţii lui.

Elena este căsătorită de trei ani cu americanul Glenn Mutard

simeon stalpnicul png
cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu