Elena Gatcin a primit Golden Buzz de la Andra pentru interpretarea sa plin─â de emo╚Ťie la Rom├ónii au talent

image
Elena Gatcin a primit Golden Buzz

Elena este artist─â ╚Öi vine din Constan╚Ťa. S-a n─âscut ├«n Chi╚Öin─âu ╚Öi a ├«nceput s─â c├ónte la v├órsta de 5 ani. Aceasta a venit la Rom├ónii au talent ╚Öi i-a l─âsat pe jura╚Ťi cu gura c─âscat─â, primind de la Andra Golden Buzz.

Artista are ├«n total 17 ani de studii muzicale. Dup─â absolvirea Facult─â╚Ťii de Muzic─â din Chi╚Öin─âu, s-a mutat ├«n Constan╚Ťa cu trupa ei. La scurt timp, trupa s-a desp─âr╚Ťit, dar ea a decis s─â r─âm├ón─â ├«n continuare ├«n Rom├ónia. A ├«nceput s─â studieze pedagogie muzical─â ╚Öi ├«╚Öi dore╚Öte s─â devin─â profesoar─â.┬á

A lucrat trei ani la Teatrul Fantasio din Constan╚Ťa, a c├óntat muzic─â jazz ├«n diferite cluburi ╚Öi a prins c├óteva contracte pe vase de croazier─â.

În prezent, Elena cântă cu trupa ei de jazz la diverse festivaluri. Principalul venit îl are din contractul cu un restaurant de pe litoral. 

Are un fiu ├«n v├órst─â de 2 ani. Nu s-a ├«n╚Ťeles cu tat─âl copilului s─âu ╚Öi recent au divor╚Ťat. Cu toate acestea, ea spune c─â fostul so╚Ť este implicat ├«n cre╚Öterea copilului ╚Öi o ajut─â.┬á

Andra I-a oferit Golden Buzz, dup─â ce a felictat-o pentru interpretarea impecabil─â ╚Öi plin─â de emo╚Ťie.┬á

Angelina Jolie (2) jpg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
ema uta bun png
anca dinicu (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
alec baldwin jpeg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg