Elena Gheorghe a petrecut vacanţa pe litoralul românesc! N-a fost singură


    Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Una dintre cele mai appreciate artiste din ţară şi-a făcut timp să petreacă împreună cu familia câteva zile într-o mini vacanţă la malul Mării Negre.

Elena Gheorghe şi-a invitat familia la Venus unde au petrecut la un hotel de  patru stele. Celebra cântăreaţă şi-a dorit un sejur exclusivist, într-o zonă liniştita, în cadrul căruia membri familiei să se simtă răsfăţaţi. Toată atenţia părinţilor s-a îndreptat către mezinul Nicholas, care a avut la dispozitie, în complex, diverse activitati specifice vârstei. Elena a avut mare grijă de cel mic şi a ţinut să petreacă cât mai mult timp alături de el în scurta lor vacanţă.

Elena Gheorghe şi copilul
Elena Gheorghe şi copilul

“Am ales hotelul Melodia din Venus pentru că aici am regăsit numeroase spaţii de joacă pentru copii în orice zona a complexului. Nicholas a fost foarte fericit să afle că Mickey Mouse vine în fiecare zi la acest hotel pentru copiii cuminţi. Într-una dintre zile a fost tare încântat deoarece chiar Mickey ne-a creat aripi din baloane şi săbii cu care ne-am duelat”, a spus Elena. Solista a profitat de acest sejur pentru a se relaxa şi pentru a fi mai aproape de familie. Părinţii acesteia, cât şi familia soţului său, le-au ţinut companie şi au profitat de sejurul liniştit de patru stele.

Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
bunicuta foto1 jpg
FotoJet jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png