Elena Merișoreanu explică starea de sănătate a Ionelei Prodan: «A fost în comă»

simeon stalpnicul png
Anamaria Prodan alături de mama ei, lângă care a stat până în ultima clipăFoto: arhivă personală

Starea de sănătate a Ionelei Prodan nu este stabilă, iar prietena cea mai bună a îndrăgitei cântărețe de muzică populară a explicat prin ce trece și a trecut până în prezent mama Anamariei Prodan. Elena Merișoreanu a vizitat-o de curând pe Ionela Prodan în spital și a povestit cum au reacționat ele când s-au întâlnit.

Elena Merișoreanu a mărturisit că și-a dorit să o viziteze pe Ionela Prodan în spital, însă Anamaria i-a spus că nu se poate acest lucru deoarece mama ei era la recuperare.

“A fost în comă ea, a fost rău. Eu când am vorbit cu ea, a fost destul de bine, mergea spre bine, dar ieri am vorbit cu Anamaria Prodan şi voiam să mă duc, abia m-am întors din provincie. Am vrut să merg s-o vizitez şi mi-a spus că nu se poate că e la recuperare, dar a zis că totul merge spre binişor. E normal să fie supravegheată pentru că face tratament”, a povestit Elena Merişoreanu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, întâlnirea cu Ionela Prodan a amuzat-o pe Elena Merișoreanu, iar primul lucru pe care ea i l-a spus a fost că s-a îngrășat. Cele două au glumit, semn că starea de sănătate a Ionelei Prodan ar fi din ce în ce mai bună.

“Când m-a văzut primul lucru: “Aaa, Lenuţo, Lenuţo nu-mi place că te-ai îngrăşat” şi i-am zis “Lasă, dragă, eu să am de unde să slăbesc dacă mă îmbolnăvesc”. Am făcut glume cu ea, ne-am amintit de turnee, am vrut s-o scot din stare şi chiar am reuşit. Să ştii că Anamaria nu s-a despărţit deloc de maică-sa, de când e acolo. Ea acolo doarme.”, a continuat ea.

simeon stalpnicul png
Elena MerișoreanuFoto: arhivă personală

Anamaria Prodan este aproape non stop alături de mama ei în spital, iar de curând a publicat un mesaj emoționant pentru Ionela Prodan, mărturisind că ar fi dispusă să facă orice ca să-i mai ofere timp.

„Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume, să te fac să zâmbești... să-ți spun ce însemni pentru mine ... Aș opri timpul ca să mă urmărești secundă de secundă peste tot în media și să-ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta .... Aş opri timpul ca să ai timp să trăiești și pentru tine ... Pentru că ai trăit doar pentru mine ...pentru familia ta ... pentru casa ta ..... Aş opri timpul ca să te aud râzând și cantand. Aș opri timpul ca să-mi înregistrez pe tine forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci.....de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine ...iar eu ...voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.  Aş opri timpul ca să-ți mulțumesc pentru fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine .... pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus ... Aș opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voință, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat.  Aș opri timpul pentru că-ți dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemna ...viața.  Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată .... Aș da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”, a concis Ana Maria Prodan.

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg