Elena Merișoreanu se operează de urgență. Ce a pățit solista?


    Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe
Elena Merișoreanufoto: Sever Gheorghe

Elena Merișoreanu (72 de ani) intră la cuțit mai devreme decât se aștepta. De data aceasta, nu piciorul îi face probleme, ci fierea. Solista va ajunge săptămâna viitoare pe masa de operație.

Elena Merișoreanu s-a simțit în ultima perioadă tot mai balonată, motiv pentru care s-a prezentat la un consult medical. În urma analizelor și a unei ecografii abdominale, cântăreața de muzică populară a descoperit că are pietre la fiere. „Mă balonam, mai ales de la fructe. Dar nu am avut probleme să-mi fie rău, să stau în casă. Astea sunt lucruri care la vârsta mea, după atâția ani de muncă, probabil că așa ar trebui să fie. Mi-am făcut toate analizele și îi povesteam domnului profesor că, la anumite mâncăruri, mă balonez. La analize au descoperit că am probleme la fiere”, a declarat Elena Merișoreanu, la Antena Stars. Medicul i-a recomandat cântăreței să se opereze de urgență, așa că solista va ajunge chiar săptămâna viitoare pe masa de operație. “Dacă a zis că e cam urgent, înseamnă că sunt multe pietre. Operația nu e grea, e foarte ușoară. Eu sunt o persoană puternică. Nu mi-e frică de seringi, de operație”, a mai spus solista.

O așteaptă și o operație la picior

Aceasta nu e singura intervenție pe care Elena Merișoreanu urmează să o sufere în acest an. Solista era programată și la o altă operație, la picior, însă a amânat-o atunci când Spitalul Foișor a fost transformat în spital Covid. „O să mă operez și la picior. Să vedem ce se mai întâmplă cu Spitalul Foișor. Eu numai acolo vreau să mă operez. Am doctorul meu”, a spus artista, pentru Click!

Citește și:

Spitalul Foișor a redevenit non-Covid. În ce condiţii va fi reluată activitatea normală

Elena Merișoreanu reînvață să meargă, în spital, după operația la picioare

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg