Ema Uta, regina machiajelor, a împlinit 29 de ani și a făcut chef "pe opulență", cu multe vedete


    Sărbătorita Ema Uta, alături de Daniela Crudufoto: Instagram
Sărbătorita Ema Uta, alături de Daniela Crudufoto: Instagram

Luni seara (17 august) a fost petrecere mare în București. Celebra Ema Uta, make-up artist pe care se bat vedetele, și care se ocupă de imaginea unor soliste precum Antonia și Delia, a împlinit 29 de ani și a făcut un chef inedit. Candy-bar colorat, burgeri uriași, tort cu dolari din marțipan, dar și bancnote cu chipul ei pe post de decor, toate au fost pe placul vedetelor invitate.

Petrecere cu muzică de toate genurile în buricul Capitalei: de la manele, până la hip-hop și hituri vechi, americane. Meniul a fost și el variat: s-au mâncat burgeri, cartofi prăjiți, aripioare picante, s-a făcut întrecere cu shoturi de vodkă, iar invitații s-au delectat cu două torturi: unul în formă de sac cu bani, altul în formă de burger uriaș. De bar și de cocktail-uri spectaculoase s-a ocupat Valentin Luca, campionul mondial la flair-bartending, pe care l-am văzut în trecut și la "Românii au talent".

Dorian Popa, iubita lui, Claudia, și Daniela Crudu
Dorian Popa, iubita lui, Claudia, și Daniela Crudu

Ema Uta a împlinit vârsta de 29 de ani și a fost înconjurată de toată spuma influencerilor care face furori pe Instagram. Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, cântăreața Raluk, cântăreața Jo, Daniela Crudu sunt doar câțiva dintre cei care s-au distrat la party-ul în stil american. Sărbătorita a avut și ea o ținută atipică, sexy, roz-bombon, iar pentru coafură a ales două cozi lungi, cel mai probabil din extensii.

Ema Uta și solista Raluk
Ema Uta și solista Raluk

S-a dansat toată noaptea, iar pentru decor s-au folosit bancnote cu chipul sărbătoritei. Într-un cuvânt, opulența a fost cuvântul de ordine, asta și pentru că Ema câștigă enorm din machiajele pe care le realizează, iar la cursurile ei s-au înghesuit tinere din toată România.

Tortul sărbătoritei
Tortul sărbătoritei

Citește și:

Ele sunt româncele care s-au pozat cu Jennifer Lopez şi Rihanna

cub matilda pascal cojocărița png
cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png