Emisiunea PLAYTECH: cu căștile pe șantier și cu brățările în parc

Ultima actualizare:

    Dan Finţescu este invitatul emisiunii Playtech de duminică, la Prima TVFoto: Playtech.ro
Dan Finţescu este invitatul emisiunii Playtech de duminică, la Prima TVFoto: Playtech.ro

În ediția din această duminică, 5 octombrie, a emisiunii PLAYTECH veţi face cunoştinţă cu cele mai bune căști și vor fi puse față în față două brățări inteligente. Invitați sunt Dan Fințescu și Oana Ioniță.

Duminică, de la 10:20, pe Prima TV, Lucian Popescu și experții playtech.ro se echipează cu căști de protecție și merg pe șantier pentru a-l ajuta pe Dan Fințescu să aleagă cea mai bună pereche de căști care reduc zgomotele de fundal. Dan, prezentatorul emisiunii “Râzi și câștigi”, este și DJ la Kiss FM.

Tot duminică vedeţi Samsung Galaxy Alpha, primul smartphone metalic de la Samsung și cel mai bun concurent pentru noul iPhone 6.

Tot în emisiunea de duminică, sunteţi invitaţi la o plimbare cu bicicleta și la o sesiune de jogging, alături de bebelușa Oana Ioniță. Ea îi va ajuta pe realizatorii emisiunii să testeze două brățări inteligente și le va împărtăși câteva secrete pentru o siluetă de invidiat.

Citeşte pe playtech.ro ce surprize v-au pregătit realizatorii emisiunii şi aflaţi cum puteţi câştiga un telefon iPhone 6 Plus.

image
image
image
image
image
image
nadia jpg
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg