Era să fie măcelărit în tinereţe din cauza unei femei

Ultima actualizare:

    Lui Nelu Ploieșteanu, slăbiciunea  pentru roșcate i-a adus numai  ghinioane: în tinerețe era să-și  piardă viața, iar în vară, căsnicia
Lui Nelu Ploieșteanu, slăbiciunea pentru roșcate i-a adus numai ghinioane: în tinerețe era să-și piardă viața, iar în vară, căsnicia

Celebrul artist, pe cât de talentat, pe atât de sfios, a avut mereu priză la dame. El susţine că, dacă pe vremuri o fată îţi zâmbea în schimbul unei prăjituri, acum nici nu se uită la tine dacă nu-i pui cardul pe masă.

Are 64 de ani, iar în ultima vreme a fost mai şturlubatic decât craii de Dorobanţi, care pot lua notiţe de la el, în materie de curtat muieri. Însă în tinereţe îi tremurau genunchii când dădea de belele din cauza fetelor. În cartea sa autobiografică, “Lăutarul inimii”, Nelu Ploieşteanu descrie o păţanie care-ţi dă fiori: “Cântam cu foc lângă nuntaşi, alături de colegii mei din taraf, când am văzut că o fată frumoasă foc îşi tot aruncă privirea spre mine. Ştiind că dacă faci imprudenţa să răspunzi avansurilor nevestelor de ţigani o încurci amarnic, m-am prefăcut că nu o văd. La un moment dat, unul dintre meseni, parcă presimţind ceva, mi-a spus să stau în banca mea şi să n-o iau în seamă, chiar dacă dansează în faţa mea atât de provocator şi îmi aruncă ocheade. «Vezi că e cumnata mirelui, iar bărbat-su e în puşcărie. E dată naibii rumânca. Ai grijă, că aici e vorba de răzbunare», l-a avertizat un bătrân. Mirele însă l-a încurajat pe Nelu: ”Lăutare, să iei fata asta şi să faci ce-ţi spune ea. Fata a venit la mine şi mi-a spus, pe un ton imperativ, să merg cu ea în casă. Nu spun că nu îmi plăcea şi mie, era o fată albă, cu părul roşcat, numai inele, cu un trup sculptat. Presimţeam că intru în belea”, descrie Neluţu, care iată că şi-a păstrat şi acum preferinţa pentru roşcate, amanta Ana Maria Roşu fiind vopsită tot în această culoare. Dar să rămânem în poveste şi să vedem dacă tânărul Ploieşteanu a cedat ispitei cu cârlionţi.

Elena  Ploieşteanu
Elena Ploieşteanu

“Fata avea gânduri serioase şi nu părea preocupată de faptul că s-ar afla că-şi înşală puţin soţul. La un moment dat, mirele îşi luase la bătaie părinţii şi şi-a ciuntit un deget. Mirele rânjea şi se apropia de mine cu cuţitul cu care îşi mutilase degetul. S-a apropiat de mine la juma’ de metru, şi-a înfipt ochii în mine şi m-a întrebat: «Ai făcut-o sau nu?» Voia să afle dacă am avut de-a face cu cumnata sa. Dacă răspundeam afirmativ, poate m-ar fi ciopârţit. Dacă nu îi păsa de ea şi voia doar să o aibă la mână faţă de frati-su, mai nimerit ar fi fost să zic că s-a întâmplat treaba. Deci mi-am respectat cuvântul, da, am îngăimat eu. M-a îmbrăţişat fericit, în timp ce sângele îi curgea şiroaie, pătându-mă. Mi-am jurat că nu voi mai călca pe veci la o nuntă de ţigani, chiar dacă sunt de-ai mei. Ca să scap de insistenţele fetei a trebuit să mă ascund după nişte tufişuri în gară, după ce am trimis-o să întrebe când vine trenul pentru Bucureşti”, îşi aminteşte Ploieşteanu în cartea sa. Contactat de reporterii Click!, artistul se arată dezamăgit de fetele din ziua de azi, care mai întâi îţi fac monetarul şi abia apoi se bagă în pat cu tine. “Pe vremuri, fetele nu cedau uşor, le făceai curte cu o prăjitură”.

Nelu se împarte, de 14 ani, între nevastă și amantă

Lăutarul a dus, vreme de 14 ani, o viață dublă. Soția Elena Ploieșteanu (58 de ani), care i-a dăruit lui Nelu cinci copii, patru fete și un băiat, a aflat, în primăvară, că al ei soț mai doarme și în patul alteia, la o anume Ana Maria Roșu, o femeie tânără și frumușică, de meserie croitoreasă. Elena i-a tăiat rivalei calea, ba chiar i-a aruncat un scutec cu fecale în față. În urma tărăboiului, solistul a plecat de acasă, uitând cât de îndrăgostit a fost de nevastă, în tinerețe.

Ana Maria  Roşu
Ana Maria Roşu

În urmă cu 30 de ani,  solistul făcea ravagii  printre dame
În urmă cu 30 de ani, solistul făcea ravagii printre dame

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net