Eugenia Foarfecă dezvăluie care sunt riscurile implanturilor mamare cu silicon

Ultima actualizare:

    Toate doamnele își doresc sâni perfecți, însă consecințele unei astfel de intervenții pot fi negativeFoto: Arhiva personală
Toate doamnele își doresc sâni perfecți, însă consecințele unei astfel de intervenții pot fi negativeFoto: Arhiva personală

Aflați care sunt modalitățile de tratament pentru Psoriazis, cum puteți depista intoleranța alimentară, ce trebuie să faceți pentru a vă feri copiii de otită și care sunt riscurile implatului de silicon, duminică (9 august), de la ora 10:00, în emisiunea “Sănătate cu Stil”, de la Prima TV.

Stresul zilnic își poate pune amprenta în multiple feluri asupra sănătății noastre. De la depresie la afecțiuni care se pot croniciza în timp, toate pot fi consecințele modului de viață pe repede înainte. Una dintre aceste consecințe negative poartă un nume care ne dă fiori, Psoriazis, o afecțiune pe care mulți o confundă cu o boală de piele contagioasă. Care sunt secretele acestei afecțiuni, dar și care sunt modaitățile de tratament, aflați urmărind emisiunea Sănătate cu Stil” duminică, 9 august, la Prima TV.

Tot atunci veți afla ce teste trebuie să faceți pentru a depista dacă aveți intoleranță alimentară la anumite ingredienta, precum glutenul sau lactoza. Este vorba de teste speciale care se trimit spre rezolvare în străinătate și care vă spun cu precizie care este concret tipul de intoleranță pe care îl aveți, astfel încât să știți de ce anume trebuie să vă feriți.

Rasfăţul solar şi acvatic ne poate costa sănătatea în lunile toride de vară. Zonele foarte aglomerate pot ascunde un pericol care nu iartă pe nimeni, cum ar fi o bacterie care poate provoca otita de suprafaţă, o afecţiune întâlnită în special la copii. Eugenia Foarfecă este gata să le dea părinţilor câteva sfaturi utile, astfel încât să nu îşi sfârşească concediul cu cei mici la spital.

 Mirajul unor sâni perfecţi obţinuţi cu implanturi de silicon înnebuneşte multe doamne şi domnişoare. Problema este că, odată ajunse la cabinetul medicului estetician, pretind sâni enormi. Care sunt riscurile unei astfel de operaţii şi ce sfaturi trebuie să urmeze astfel încât sănătatea să nu le fie pusă în pericol, dar şi care sunt ultimele tendinţe în materie de silicoane, aflaţi urmărind emisiunea “Sănătate cu Stil” duminică, 9 august, de la ora 10:00, la Prima TV.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net