Eurovision 2018 Cine este Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans

simeon stalpnicul png
Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, va canta pentru Romania, la Eurovisionfoto: Facebook

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, s-a născut în Tecuci și provine dintr-o familie în care muzica a fost pe primul plan. Tatăl ei este, la rândul său, muzician, iar mama ei a cântat și ea în tinerețe, ea fiind de altfel și cea care a îndrumat-o spre o carieră muzicală.

„Lucrurile a fost previzibile în ceea ce privește muzica în viața mea. Când unul dintre părinți este muzician și face din asta o meserie, îți intră în sânge fără să vrei. Ca să nu mai vorbim de faptul că probabil s-a transmis și genetic, referindu-mă la urechea muzicală. Mama a văzut asta în mine și mă punea să cânt și atunci când venea poștașul. Trebuia să știe toată lumea că-s a ei și că eu mă aud pe scară de dimineață până seară”, declara cu ani în urmă artista la Pro TV.

simeon stalpnicul png
Cristina Caramarcu are talent nativ cand vine vorba de muzicafoto: Facebook

Intrarea ei în muzică nu a fost însă obiectivul solistei The Humans. Mai exact, Cristina Caramarcu dorea să ajungă polițistă, lucru pe care, de altfel, l-a și încercat, doar că nu a trecut probele fizice de la Academia de Poliție, motiv pentru care a urmat cursurile Facultății de Psihologie.

simeon stalpnicul png
Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, este o artista talentata si frumoasafoto: Facebook

”Din timpul facultății am început să muncesc pentru o companie de telecomunicații italiană unde treptat am ocupat postul de director departament operatori. S-a închis fix în momentul în care am decis că vreau să fac o școală de muzică pe bune. Am ajuns la Dana Dorian cu mama de mâna…Am zis că vreau să învăț și am învățat. Nu știu cât am fost eu de talentat că elev, dar știu cât a fost ea de bună că profesor. M-a învățat că dacă las studiul o zi, el o să mă lase trei… Întreabă-mă acum ce știu să fac cel mai bine și-o să-ți răspund : să cant!”, mai spunea Cristina Caramarcu. De altfel, debutul ei în lumea mare a muzicii s-a făcut în 2012, în echipa lui Smiley de la ”Vocea României”.

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, cerută în căsătorie chiar înainte de Eurovision

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care reprezintă România la Eurovision 2018, a fost cerută în căsătorie chiar la ceremonia de deschidere a evenimentului. Înarmat cu un trandafir roşu, cel care îi este alături de 8 ani a cerut-o de soţie în faţa sutelor de oameni prezenţi la ceremonie.

simeon stalpnicul png
Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, a fost ceruta in casatorie de Rosario, iubitul eifoto: Facebook

„Sunt copleşită. Este un moment unic, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată, iar surpriza pregătită de Rosario, reînnoind cererea în căsătorie chiar aici, a făcut această zi cea mai frumoasă din viaţa mea“, a mărturisit cântăreaţa, vizibil emoţionată.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
antonia 2 1280x720 1 jpg
Federico Putorti i a trimis un mesaj clar politistului care l a anchetat pe Facebook 1 jpg
catalin ilie foto arhiva personala 2 jpg
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)