EXCLUSIV! Adrian Pescariu vorbea la telefon cu Gina Pistol în timpul accidentului?


    Adrian Pescariu, alături de Gina Pistol
Adrian Pescariu, alături de Gina Pistol

Surse apropiate stilistului spun că Adrian Pescariu vorbea la telefon cu Gina Pistol în timpul accidntului, în urma căruia i-a fost scoasă splina.

Contactat telefonic, Adrian Pescariu ne-a declarat că: "nu am vorbit cu nimeni în timpul impactului, dar vorbisem cu Gina cu două minute de accident. Unul dintre modele mi-a ţinut telefonul pe difuzor în timp ce discutam cu ea".Click! v-a prezentat în exclusivitate păţania make-up artistului. El nu a dorit să ofere niciun interviu despre acest lucru.

"M-au sunat de la emisiuni şi de la toate ziarele ! Multe televiziuni voiau să facă transmisii în direct din salonu meu însă nu am simţit că că vreau să fiu văzut aşa. Eram pe patu de spital, este o ipostază în care mă văd doar medicii şi apropiaţii mei", ne-a declarat Pescariu.

Adrian a fost externat luni şi urmează să se întoarcă vineri din nou la spital.

"Sunt aproape bine, încerc să respect indicaţiile medicilor de a sta la pat până vineri când urmează să merg la control să-mi scoată firele de la operaţia de scoatere a splinei şi sper că îmi vor schimba şi gipsul. Acum am unul special să fiu imobilizat la pat însă vineri cred că îmi vor pune unul normal cât să mă pot mişca cu un cadru sau o cârja", a declarat stilistul.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
Oana Roman si Isa jpg
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg