EXCLUSIV Alin Oprea și iubita lui s-au vaccinat la Sala Palatului. Cine l-a convins și cum a trecut solistul prin calvarul Covid

image
Alin Oprea și iubita lui, Medanafoto: arhivă personală

Cântărețul Alin Oprea (49 de ani), solistul trupei Talisman, a mers duminică, 9 mai, să se vaccineze anti-COVID în cadrul maratonului care s-a desfășurat în București, la Sala Palatului. Artistul a fost și el infectat cu noul coronavirus la finalul anului trecut și, timp de câteva zile, s-a confruntat cu simptome foarte agresive ale bolii.

Alin Oprea a recunoscut că, pentru o perioadă, a fost sceptic în privința vaccinării anti-COVID, pentru că trecuse prin boală și avea anticorpi. Artistul a fost convins însă să se vaccineze de către fratele său, care este doctor în Biologie. “Am spus DA vaccinării împotriva Covid-19. M-au convins cu argumente solide prietenul meu vechi și bun, Prof. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, și fratele meu, Eugen Oprea, doctor în Biologie. Am înteles că vaccinarea în sine este o minune a științei care a salvat de multe ori omenirea de boli grave (ce bine ar fi să apară vaccinuri și pentru HIV sau Hepatita C). Cred că suntem niște norocoși că avem acum șansa de a reveni cât mai repede la normalitate și nu ar trebui să o ratăm. Sigur că încă mai există sceptici, dar cred cu tărie că dacă vaccinul ar fi apărut anul trecut pe vremea aceasta, multe vieți ar fi fost salvate și, probabil, criza economică s-ar fi putut evita. Sunt convins că la vaccinare cozile ar fi fost interminabile”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru Click!, imediat după ce s-a vaccinat în cadrul Maratonului Vaccinării.Artistul a mers la vaccinare împreună cu iubita sa, Medana. “Medana s-a vaccinat și ea astăzi împreună cu mine, după care am mers înpreună la Biserică și la o plimbare în Parcul Cișmigiu”, ne-a mai declarat solistul.

image
După vaccinare, Alin Oprea și Medana s-au plimbat prin Cișmigiufoto: arhivă personală

Alin Oprea: “Am pierdut pe cineva apropiat”

Alin Oprea a fost infectat cu noul coronavirus la finalul lunii noiembrie 2020. Artistul s-a confruntat cu simptome foarte agresive ale bolii, pe perioada cât a fost bolnav. “Între timp însă am devenit puțin aroganți în fața virusului. Nu același lucru l-aș putea spune despre cei care au trecut prin boală sau au pierdut pe cineva apropiat. Eu, din păcate, am trecut prin ambele traume. Imediat după ziua mea din 20 noiembrie 2020 am făcut cunoștință cu COVID-19 și am înțeles ce putere are. Au fost zile când nu am reușit să mă ridic din pat ca să mănânc sau să ajung la baie. Am avut totuși noroc de un sistem imunitar foarte eficient și, coroborat cu o viață ordonată, alimentație corectă și sport, am reușit să schimb raportul de forțe în favoarea mea. Însă vă spun cu sinceritate că nu-mi doresc să mai trec vreodată prin așa ceva”, a declarat solistul, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Vedetele se întrec în poze și mesaje după vaccinul anti-covid: "Doamne-ajută să ne facem bine”

EXCLUSIV Alin Oprea a sărbătorit doi ani de relație cu Medana. Ce surpriză i-a făcut cântărețul iubitei

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Avioane F-35 FOTO f35.com
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf