EXCLUSIV Alina Radi, departe de familie de Sărbători

Ultima actualizare:
Alina Radi va concerta în Italia de Crăciun şi de Revelion
Alina Radi va concerta în Italia de Crăciun şi de Revelion

Una caldă şi alta rece pentru Alina Radi (26 de ani)! A prins două concerte în Italia care îi vor rotunji frumuşel veniturile, însă banii nu aduc mereu fericirea. Cântăreaţa de muzică populară se află departe de casă de Crăciun şi de Anul Nou.

Alina Radi a intrat în liga mare a cântăreţilor de muzică populară. Dacă până acum era cunoscută în showbiz după relaţia pe care a avut-o cu milionarul Nick Rădoi, de mai bine de jumătate de ani artista, originară din Timişoara, a reuşit să-şi construiască un nume prin munca ei. A onorat toate ofertele de concerte pe care le-a primit, nu a strâmbat din nas nici atunci când a fost chemată să cânte la nunţi sau la botezuri şi astfel a ajuns să fie solicitată şi în strănătate. De sărbători, cântăreaţa a tras lozul cel mare. Va anima atmosfera într-un club de lângă Roma şi va rămâne în Italia până la mijlocul lunii ianuarie. 


    Alina Radi va concerta în Italia de Crăciun şi de RevelionFoto: arhiva personală
Alina Radi va concerta în Italia de Crăciun şi de RevelionFoto: arhiva personală

Mă bucur că am prins acest contract, dar fericirea este umbrită de faptul că nu voi fi alături de familia mea nici de Crăciun şi nici de Anul Nou. Sora mea este însărcinată şi aş fi vrut să petrec mai mult timp cu ea şi cu mama mea. Din păcate, anul acesta voi sărbători cu prietenii şi colegii mei de breaslă. Sunt invitată să cânt într-un orăşel de lângă Roma", ne-a povestit Alina Radi. 

Cântăreaţa îşi va prelungi vacanţa în Italia pentru că are programată o vizită la o clinică de oftalmologie din „Cizmă". O malformaţie congenitală a adus-o în punctul în care aproape că şi-a pierdut vederea. Alina Radi trăieşte o adevărată dramă încă de când era doar un bebeluş. Solista a apelat la medicii oftalmologi din România, însă verdictul lor, a fost unul extrem de dur: transplant de cristalin la ambii ochi! S-a operat la vârsta de 18 ani, dar intervenţia nu a ajutat-o prea mult, pentru că şi acum abia vede să citească şi recunoaşte cu greu figurile. „Nu mai am încredere în medicii din România. Voi merge la control în Italia şi voi afla dacă trebuie să mă supun unei noi intervenţii chirurgicale şi în ce constă aceasta", ne-a mai spus Alina.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net