EXCLUSIV «Am cântat cu sângele şiroind pe beţele de tobă». Toboșarul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat grav la mână

Ultima actualizare:

    Ţăndărică va bate  din nou la tobe la  finalul săptămânii  viitoarefoto: Mediafax
Ţăndărică va bate din nou la tobe la finalul săptămânii viitoarefoto: Mediafax

Ovidiu Lipan Ţăndărică (61 de ani) a fost invitat luni, la Teatrul Național, să susțină un recital, împreună cu orchestra lui, în cadrul Galei ”Stele Românești”.

Numai că, în plină efervescență, un băț de tobă s-a rupt, iar așchia a străpuns mâna artistului. Ca un adevărat profesionist, Țăndărică nu a întrerupt însă concertul: ”În timp ce băteam cu forţă în tobe, unul dintre beţe s-a rupt şi mi-a pătruns palma dreaptă. Sângele a început să mi se prelingă de pe degete, direct pe beţe şi apoi pe baterie, însă nu m-am oprit. Colegii au fost şocaţi de imagine. Nu am simţit durerea, eram cuprins de adrenalină. Sângele îmi curgea pe mână iar colegii se uitau la mine. Am zis că poate-mi trece, aşa că la medic m-am dus abia a doua zi”.

Medicii nu i-au dat însă vești prea bune: ”Am un nerv atins și nu pot face nimic deocamdată. Trebuie să stau liniştit câteva zile. Mâna mea este pansată şi voi putea să-mi reiau activitatea la finalul săptămânii viitoare. Am pierdut vreo 3 concerte ”, a declarat Ovidiu Lipan Ţăndărică, pentru Click!  La fiecare două piese, artistul este nevoit să schimbe beţele, pentru că sunt făcute dintr-un lemn destul de fragil şi se rup repede. „În doar câteva zile, folosesc zece perechi de beţe.  Eu le comand de la Reghin, au şi semnătura mea”, ne-a mai declarat el.

image
image
image
image
image
image
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
banner Sanziana Buruiana  png
ioana ginghina alexandru papadopol jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net