EXCLUSIV Anamaria Prodan, zâmbete, lux și opulență în plin scandal al divorțului. Cum a fost surprinsă prin oraș


    Anamaria Prodan, surprinsă prin oraș, la o ieșire cu prieteniifoto: Click!
Anamaria Prodan, surprinsă prin oraș, la o ieșire cu prieteniifoto: Click!

Pare că "o doare la bascheți"! Anamaria Prodan a înflorit în plin scandal al divorțului de antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf. Dacă în Dubai a afișat ținute elegante, feminine, iată că prin București am surprins-o îmbrăcată ca o puștoaică, cu accesorii de mii de euro.

Întoarsă din Dubai cu un aer de lux și opulență, Anamaria Prodan nu pare deloc afectată de scandalul divorțului în care este implicată. Am întâlnit-o pe sexy-impresară pe stradă și mai să n-o recunoaștem! Îmbrăcată într-o ținută sport ultima fiță, costumul aparținând brandului Rundholz, al designerilor germani Carsten and Lenka Rundholz, Ana le dă clasă și puștoicelor. În picioare avea sneakerși Hardot, iar geanta Christian Dior, de 3000 de euro, completa look-ul inedit pe care vedeta nu prea l-a abordat în ultimii ani, preferând tocurile, costumele și rochiile elegante. 


    Anamaria Prodan, cu zâmbetul la purtător, prin orașfoto: Click!
Anamaria Prodan, cu zâmbetul la purtător, prin orașfoto: Click!

Sexy-impresara debordează de energie și are un aer tineresc. Vedeta i-a salutat zâmbind pe fotoreporterii Click! și le-a trimis bezele, în glumă, în uralele prietenilor care o însoțeau. Nicio urmă de regrete sau tristețe pe fața impresarei, care se află în centrul unui scandal răsunător de divorț, pe care însă îl gestionează cu brio! Anamaria Prodan nu dă deloc impresia că ar fi în vreun fel afectată de ultimele zvonuri, conform cărora amanta antrenorului Universității Craiova ar urma să aducă pe lume în luna mai, un băiat.


    Anamaria Prodan, schimbare de stilfoto: Click!
Anamaria Prodan, schimbare de stilfoto: Click!

Replică dură pentru femeile care roiesc în jurul soțului ei

De altfel, impresara a și avut un mesaj dur pentru presupusele amante ale soțului ei. „Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și, când va realiza, va fi jale pentru toată lumea. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale! Este alegerea lui și, dacă noi îl iubim atât de mult și îl respectăm, l-am lăsat după cum vedeți. Nu m-am dus vreodată după el, nu am făcut scandal, nu am căutat amantele dacă-s gravide și cu cine sunt. Nu m-a interesat! S-au mutat, au devenit cunoscute, ceea ce și-au dorit toată viața!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click.ro.

"Eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ"

Nu este prima oară când o surprindem pe Anamaria în ținute desprinse parcă din prezentările marilor case de modă. Iar de fiecare dată, la încheietură, se văd cele 10 brățări Cartier, în valoare de 400.000 de euro, dar și ceasul de lux, brandul Audemars Piguet fiind printre preferatele ei. La începutul anului, când s-a întors din Dubai, alături de Laurenţiu Reghecampf şi de fiul lor, Anamaria a afișat o ținută de aproape 100.000 de euro. “Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro (…) Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara - să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”, declara vedeta.


    Surprinsă în ianuarie, la aeroport, în ținută și cu accesorii de 100.000 de eurofoto: Click!
Surprinsă în ianuarie, la aeroport, în ținută și cu accesorii de 100.000 de eurofoto: Click!
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
cub kassandra rotariu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg