EXCLUSIV! Andreea Marin, în turneu cu iubitul turc - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Andreea Marin (38 de ani) a divorţat la începutul acestui an de Ştefan Bănică jr, după 7 ani de căsnicie.
Andreea Marin (38 de ani) a divorţat la începutul acestui an de Ştefan Bănică jr, după 7 ani de căsnicie.

Andreea Marin a plecat marți la Bistriţa, împreună cu fizioterapeutul de origine turcă, despre care se spune că este iubitul ei. Fosta "Zână a surprizelor" şi-a luat iubitul cu ea la un eveniment la care urma să participe ieri la Bistriţa.

Relaţia Andreei Marin (38 de ani) cu specialistul fizioterapeut şi osteopat Tuncay Ozturk pare să se consolideze pe zi ce trece. Ea a început să fie însoţită de acesta peste tot pe unde merge. Fosta "Zână a surprizelor" a plecat spre Aeroportul Otopeni, ieri dimineaţă, în jurul orei 11.20. Ea a plecat singură de acasă cu automobilul personal, probabil pentru a nu stârni suspiciuni.

Andreea a ajuns prima la aeroport

simeon stalpnicul png

După jumătate de oră, a venit şi turcul

simeon stalpnicul png

La aeroport a fost aşteptată de un bărbat, care a ajutat-o să-şi ia bagajele din maşină şi apoi a plecat cu automobilul "Zânei". Vedeta s-a întâlnit cu o prietenă şi a zăbovit câteva minute la o cafea cu aceasta. Fizioterapeutul turc despre care se spune că e iubitul Andreei Marin şi-a făcut apariţia mult mai târziu. Interesant este că turcul nu avea la el nici un bagaj. Cei doi au mers împreună la Check-in şi s-au îmbarcat la bordul unei aeronave cu destinaţia Cluj-Napoca, iar de acolo au plecat la Bistriţa, unde vedeta urma să participle la un eveniment din seria „Şcoala mamelor".

Andreea şi Tuncay s-au întâlnit la check-in

simeon stalpnicul png

Galant, bărbatul i-a luat vedetei bagajul

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Tuncay a asistat-o din primul rând, la Bistriţa

Iubitul turc şi Andreea Marin au sosit la Bistriţa cu puţin înainte de începerea evenimentului „Şcoala Mamelor". S-au cazat la cel mai scump hotel din oraş, Metropolis, după care s-au îndreptat spre Centrul Cultural Municipal, unde Andreea Marin s-a întâlnit cu mămici din întregul judeţ.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pe toată durata conferinţei de presă susţinută de „Zână", iubitul său Tuncay Ozturk a aşteptat-o în sală, în primul rând, citind presa, pe tabletă. Când Andreea Marin şi-a făcut apariţia pe scenă, pe faţa iubitului său s-a putut observa un zâmbet larg.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Pe tot parcursul discursului Andreei Marin, turcul a privit-o cu interes, aruncând din când în când câte un ochi şi pe tableta sau pe telefonul mobil.

Faptul că cei doi amorezi au plecat împreună confirmă faptul că au devenit cel puţin apropiaţi, la nici cinci luni de la divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică, în ciuda faptului că Tuncay Ozturk este cu 12 ani mai mic decât vedeta.

Zvonurile şi speculaţiile conform cărora Andreea ar avea o relaţie cu turcul Tuncay Ozturk a explodat în presă în urmă cu două săptămâni. Întrebat despre noul bărbat din viaţa Andreei, Ştefan Bănică jr crede că deplasările ei dese în Turcia au dus la aceste speculaţii.

„De când am divorţat, fosta mea soţie e o femeie liberă. Ca şi mine, de altfel. Nu ştiu dacă are o relaţie cu el de când eram noi căsătoriţi. Drumurile dese în Turcia, ca şi atitudinea ei ambiguă faţă de acest subiect au alimentat speculaţiile presei. Din respect pentru mine, dar şi pentru Andreea, nu vreau să comentez ce s-a spus", a declarat artistul.

Împreună la cumpărături

Cu o seară înainte de plecare, Andreea Marin şi iubitul turc au fost surprinşi împreună la cumpărături, într-un supermarket din cartierul bucureştean Pipera. Cei doi au umplut căruciorul cu tot felul de bunătăţi, de la fructe până la casolete de carne şi salate gata preparate. Radiau de fericire şi se sfătuiau la fiecare produs pe care intenţionau să-l pună în coş, schimbând zâmbete cu subînţeles. Sacoşele le-a cărat Andreea, şi asta pentru că fizioterapeutul avea o problemă la mâna stângă, imobilizată cu o orteză.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net