EXCLUSIV Andreea Marin vânează reduceri în maşină de 90.000 €. Ce și-a luat de la mall

image
Încă de pe vremea când era soţia lui Ştefan Bănică Jr, “Zâna” este imaginea BMW în RomâniaFoto: Mihai Ionescu

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, însă pentru fosta „Zână a Surprizelor” se pare că au apus vremurile când punea marfa în coşul de cumpărături fără să se uite înainte la preţ. Fotografii Click! au surprins-o pe Andreea Marin la „vânătoare” de chilipiruri pentru care a scos din buzunar 268 de lei.

Şi-a încheiat socotelile cu televiziunea în urmă cu trei ani şi de atunci se ocupă de propriile afaceri. Datorită celebrităţii câştigate în 22 de ani de apariţii la tv, Andreea Marin (44 de ani) face în continuare bani frumoşi din contracte de imagine. Chiar dacă nu mai prezintă la televiziunea naţională un show strălucitor ca „Surprize, surprize”, care înregistra audienţe record între anii 1999 şi 2007, vedeta întoarce multe capete pe stradă, iar oamenii o alintă şi astăzi „Zâna Surprizelor”. 

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Andreea Marin la cumpărături într-un mall din nordul Capitalei. Vedeta a ajuns cu bolidul în parcare după ce a depăşit neregulamentar linia continuă dublă şi a ajuns pe contrasens. Pe caniculă, Andreea poartă părul strâns şi prins cu bentiţă neagră. De asemenea, are nelipsiţii ochelari de soare. Îmbrăcată lejer cu rochie neagră scurtă până deasupra genunchilor, prinsă cu cordon alb strâns într-o fundă şi decolteu generos şi încălţată în balerini negri, vedeta a coborât în parcarea centrului comercial dintr-un superb automobil BMW X4. Nou-nouţ, bolidul condus de vedetă valorează 90.000 de euro, însă nu e de mirare, pentru că Andreea a stat mereu de-a lungul anilor la volanul celor mai luxoase maşini.

image
Andreea Marin a scos bani de la bancomat, apoi a dat iama în magazine

Chiar dacă nu mai are silueta de odinioară, vedeta compensează prin atitudine. Andreea s-a oprit prima dată la bancomatul din mall, unde s-a aşezat la rând după trei puştani. Ea a păstrat răbdătoare distanţa de discreţie de peste un metru, apoi, când a ajuns la butoane, şi-a interogat conturile bancare minute în şir de parcă ar fi întâmpinat ceva probleme. La final, a plecat cu banii în buzunar.

Relaxată, Andreea a intrat într-un magazin de produse cosmetice. După mai multe runde printre rafturile ticsite cu tentaţii frumos colorate şi bine mirositoare, a cedat în faţa unui parfum de 199 de lei. Preţul redus a convins-o pe fosta „Zână a Surprizelor” că achiziţia ar fi o mică afacere, aşa că a plătit fără să stea pe gânduri şi a continuat plimbarea prin mall. S-a oprit apoi la un magazin cu haine pentru toate buzunarele. Şi aici s-a învârtit minute bune printre munţii de articole vestimentare şi în cele din urmă i-a căzut cu tronc o bluză tot la megapreţ: doar 69 de lei. Încântată, a luat-o fără să clipească.

image
Foto: Mihai Ionescu

Bucuria de a cumpăra chilipiruri vine din copilăria grea pe care a avut-o. Chiar ea povestea că, la 9 ani, a rămas orfană de mamă după un accident cumplit în care cea mai dragă fiinţă şi-a dat ultima suflare în braţele ei. Apoi a crescut-o pe sora mai mică, Cristina Chiser (39 de ani), a avut grijă de tatăl ei (decedat acum trei ani) şi a ţinut toată gospodăria. În paralel, era premiantă la şcoală şi visa la o viaţă mai bună. La 19 ani, era studentă la Informatică la Iaşi şi a intrat, prin concurs, la TVR Iaşi. Andreea avea un salariu mic din care cu greu şi-a permis să-şi cumpere un sacou galben pentru apariţiile la tv. Vedeta ştie aşadar ce înseamnă şi salariul din care abia te descurci, şi banii grămadă cu care nu ştii ce să mai faci.

«Zâna» pleacă în vacanţă cu iubitul «priceput şi răbdător» 

image
Diplomatul a trecut la lucru manual

Are trei mariaje în portofoliu, iar de doi ani, Andreea Marin trăieşte o poveste de dragoste discretă alături de diplomatul de carieră Adrian Brâncoveanu (34 de ani), consul al României în Libia. Vedeta a postat pe conturile sociale o poză cu iubitul ei în timp ce amenajau bucătăria vilei ei din Pipera. Desculţ, îmbrăcat în tricou şi pantaloni scurţi, Adrian meşterea pe podea, la un ornament floral. „Nu găseşti oriunde un bărbat priceput şi răbdător ca al meu”, a menţionat vedeta.

image

Cei doi se pregătesc de o vacanţă acum la sfârşit de vară. Înaintea sejurului multaşteptat, Andreea s-a înfrumuseţat pentru Adrian. Diva a apelat la metode moderne de remodelare corporală şi de înfrumuseţare. „Se spune că 30 de minute la salon echivalează cu 2 ore la sală”, a spus vedeta pe conturile sociale.

Citește și:

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

FOTO EXCLUSIV Andreea Marin, într-o rochie prin care s-a ghicit tot. Nu e cea mai bună ținută a ei

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
cub botez tort liam png
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
Big Trail Lake FOTO USGS
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg